Διαφήμιση

—Ποιοι είμαστε

Το econews.gr είναι το σημαντικότερο portal περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος και προσανατολισμού στο ελληνικό διαδίκτυο. Με πολυετή παρουσία που χρονολογείται από το 2004, πρόκειται για τον μεγαλύτερο από πλευράς επισκεψιμότητας εξειδικευμένο διαδικτυακό τόπο ενημέρωσης στους τομείς του περιβάλλοντος, της ενέργειας και της οικολογίας.

Η θεματολογία του econews εκτείνεται σε 18 ενότητες και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενημέρωσης: ενέργεια, φύση, υποβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος, ανακύκλωση, περιβαλλοντική πολιτική στη χώρα μας και το εξωτερικό, κλιματική αλλαγή, επιστήμη και «πράσινες» τεχνολογίες, φιλοζωία, προτάσεις για τη φροντίδα του κήπου και το ευζήν και «πράσινες» συμβουλές.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για δράσεις και εκδηλώσεις περιβαλλοντικού, οικολογικού ενδιαφέροντος, αειφόρου ανάπτυξης, βιώσιμης επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Πέραν της ειδησεογραφίας, το econews παρέχει στους επισκέπτες ένα εργαλείο υπολογισμού του ενεργειακού τους αποτυπώματος (Carbon Footprint Calculator), υπηρεσία λήψης Newsletter, αλλά και μετεωρολογικών προγνώσεων.

Επιπλέον, συμμετέχουμε ως χορηγοί επικοινωνίας σε εκδηλώσεις και δράσεις με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα οικολογικού, περιβάλλοντικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος.

— Ecommunity

To econews απευθύνεται σε μια ευρεία διαδικτυακή κοινότητα που περιλαμβάνει πολίτες ευαισθητοποιημένους σε θέματα οικολογίας, περιβαλλοντικές οργανώσεις, κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρήσεις και ανθρώπους που αναζητούν έγκυρη, αδέσμευτη και «περιβαλλοντικά καθαρή» ενημέρωση στο ίντερνετ.

Ως η μεγαλύτερη αμιγώς περιβαλλοντική ενημερωτική ιστοσελίδα, το econews αποτελεί έναν ιδανικό δίαυλο προβολής για οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις ενός «πράσινου» μέλλοντος.

–Οι δυνατότητες προβολής

Oι επιλογές προβολής στο www.econews.gr περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

Διαφημιστικά banners σε διαστάσεις σύμφωνες με τα πρότυπα του International Advertising Bureau (IAB)
Advertorial και Δελτία Τύπου των διαφημιζομένων συνεργατών μας.
Χορηγίες (π.χ ντύσιμο του background του econews.gr στα χρώματα του χορηγού).

–Οι διαφημιζόμενοι

Το www.econews.gr αποτελεί ιδανικό δίαυλο προβολής και επικοινωνίας για:

-Εταιρείες ενέργειας (φωτοβολταϊκά, ΑΠΕ, αιολικά κλπ)
-Εταιρείες εμπορίας οικολογικών προϊόντων
Οργανισμούς και φορείς της «πράσινης» επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης
Δράσεις και εκδηλώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος
-Δράσεις και εκδηλώσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Επικοινωνία διαφήμισης