Το Περιβόλι στη Βάρη συνεχίζει να δημιουργεί εμπειρίες!

0
69

Με αστείρευτη ενέργεια, με τις πιο πρωτότυπες δράσεις και με νέες γαστρονομικές farm-to-fork εκπλήξεις, το Περιβόλι στη Βάρη υποδέχεται τη νέα χρονιά! Με motto «Στο Περιβόλι δεν καλλιεργούμε μόνο λαχανικά, αλλά μαθαίνουμε από τη φύση να καλλιεργούμε και τους εαυτούς μας», το Περιβόλι επιστρέφει με δυναμισμό, δημιουργικότητα και φαντασία και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες εμπειρίες! Από τις 18 Ιανουαρίου, οι πόρτες είναι και πάλι ανοιχτές, με εκπαιδευτικές Απο-Δράσεις σχεδιασμένες με μεράκι, αλλά και με γαστρι-Μαγικά Σαββατοκύριακα στην Κουζίνα του Περιβολιού!

Αυλή-ΠεριβολιούΒότανα, μυρωδικά και εδώδιμα λαχανικά από τα βιολογικά παρτέρια συνδυάζονται μεταξύ τους, καθώς και με προσεκτικά επιλεγμένα κρεατικά ελευθέρας βοσκής! Υπό την καθοδήγηση των συνταγών του executive chef Γιάννη Στανίτσα, συνθέτουν εποχικά πιάτα με μεθυστικά αρώματα, δημιουργώντας νοσταλγικά αγαπημένες γεύσεις που παραπέμπουν στα παιδικά μας χρόνια!

Εξωτερική-όψη-Yurt-1030x787

Το 2018, το Περιβόλι συνεχίζει τον πολύ επιτυχημένο κύκλο των «Παρασκευών στο YURΤ» που έχει γίνει θεσμός! Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις απίστευτες στιγμές του 2017! Ο μοναδικός stand up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου συγκλόνισε μικρούς και μεγάλους με το πρωτότυπο stand-up comedy workshop, ο διαδραστικός Μικρός Νότος και η Ελεύθερη Θεατρική Σπουδή πλημμύρισαν το YURT του Περιβολιού με τα πιο απίθανα παραμύθια και μουσικές, οι μικροί αρχιτέκτονες ένιωσαν πολύ περήφανοι με τις τεράστιες μπλε κατασκευές τους, ο ξεσηκωτικός χορευτής Dauda Conteh απελευθέρωσε τον ρυθμό που κρύβεται μέσα μας, ο δημιουργός γεύσεων Στέφανος Διαμαντόπουλος μύησε τους μικρούς φίλους στα μυστικά της σοκολάτας και η συνέχεια έπεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Αφρικανικοί-χοροί-με-τον-Dauda-Conteh

 

Από τις 19 Ιανουαρίου «Οι Παρασκευές στο YURT» επιστρέφουν με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους και με τα πιο ανατρεπτικά events! H πρωτοπόρος στη τέχνη της αφήγησης Σάσα Βούλγαρη, ο Μικρός Νότος και η Ελεύθερη Θεατρική Σπουδή με νέες, υπέροχες πολυαισθητηριακές παραστάσεις, η Ζumba Kids instructor Μαρίνα Σερεβέτα δίνει ρυθμό στο τρελό μας αποκριάτικο πάρτι, χαρταετοί και χρώματα είναι λίγα μόνο από τα events που έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν χρώμα, μουσική και μορφή στις Παρασκευές μας, μέσα από διάδραση, δημιουργία, μα πάνω από όλα χαρά και διασκέδαση!

Δελτίο-Τύπου-1030x1030Αυτές και άλλες πολλές δράσεις σας περιμένουν να τις ζήσετε φέτος στο Περιβόλι! Ντυθείτε με την πιο θετική διάθεση και αφεθείτε στο πιο μαγικό, επιμορφωτικό και απολαυστικό ταξίδι!

Για να μάθετε το αναλυτικό πρόγραμμα του Περιβολιού, μείνετε συντονισμένοι στο: http://www.perivolivari.gr/events/

Η-ώρα-του-παιχνιδιού

 

Λίγα λόγια για το Περιβόλι στη Βάρη:

Εστιατόριο-Περιβολιού-1-1030x688

Το Περιβόλι στη Βάρη, δημιουργήθηκε για να δώσει στους κατοίκους της πόλης την ευκαιρία να έχουν μία καθημερινή επαφή με τη Φύση, προσφέροντάς τους εμπειρίες που δύσκολα θα βίωναν αλλιώς! Βασισμένο στην αρχή της Περμακουλτούρας, το Περιβόλι καθημερινά αποκαλύπτει στους επισκέπτες του τα μυστικά της φύσης & τη χρησιμότητά τους στη βελτίωση της καθημερινής ζωής. Συνδυάζει αρμονικά το farm-to-fork εστιατόριο με πρωτότυπες εκπαιδευτικές δράσεις, φυσικό παιχνίδι και χαλάρωση, αποτελώντας χώρο συνάντησης για όλους όσους θέλουν να ζουν αρμονικά με τη φύση, με την οικογένεια και με τον εαυτό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων:

Τηλ: 2108963000

Ε: info@perivolivari.gr

www.perivolivari.gr

 

Σχόλια