Το Creta Maris Beach Resort πραγματοποίησε εκδήλωση στα πλαίσια της πιστοποίησης της παραλίας του ως Αειφόρα Παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach

0
65
Έπαρση της σημαίας Costa Nostrum – Sustainable Beaches υπό την παρουσία επισήμων του Δήμου Χερσονήσου και του Διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Νίκου Βλασσιάδη

Την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου,  το Creta Maris Beach Resort στα πλαίσια εκδήλωσης για την πιστοποίηση – βράβευση  της παραλίας του (Καστρί/ Creta Maris) ως Αειφόρα Παραλία Costa Nostrum – SustainableBeach, από το καινοτόμο πρωτόκολλο πιστοποίησης «Costa Nostrum – Sustainable Beaches», προχώρησε σε εθελοντικό καθαρισμό της ακτής.

CRETA MARIS 2

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επίσημη τελετή έπαρσης της σημαίας Costa Nostrum  Sustainable Beaches και την παράδοση – παραλαβή του αντίστοιχου πιστοποιητικού , κατά την οποία η παραλία του της ξενοδοχειακής μονάδας Creta Maris Beach Resort πιστοποιήθηκε ως Αειφόρα Παραλία Costa Nostrum  Sustainable Beach. Η παραλία Καστρί/ Creta Maris έλαβε βαθμολογία 93/100, βαθμολογία εξαιρετικά υψηλή, η οποία σύμφωνα με το πρωτόκολλο πιστοποίησης αντιστοιχεί σε 3 ιππόκαμπους.

CRETA MARIS 3Με τη παρουσία τους στην εκδήλωση τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Θέμης Μουντράκης, η Λιμενάρχης Χερσονήσου Αθανασία Περυσινάκη, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χερσονήσου Μανώλης Κουκάκης, καθώς και ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου Γεώργιος Μακρογιαννάκης.

CRETA MARIS 4

 

Σχόλια