Η Τέχνη και πάλι στο προσκήνιο στη Σαντορίνη με τη νέα έκθεση της Aqua Gallery

0
53

H Aqua Vista Hotels συνεχίζει να στηρίζει τους σύγχρονους καλλιτέχνες παρουσιάζοντας στο κοινό τη νέα εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο “THINK OF ME”, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Aqua Gallery του Art Hotel, στη Σαντορίνη. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια μοναδική συλλογή έργων από 25 Έλληνες δημιουργούς, κατά τη διάρκεια μιας απολαυστικής βραδιάς.

Art Hotel

Στελέχη της Aqua Vista Hotels, λάτρεις της Τέχνης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και επισκέπτες του νησιού απόλαυσαν τη νέα έκθεση, η οποία διοργανώθηκε από την Aqua Gallery σε συνεργασία με την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt και υπό την καθοδήγηση της γλύπτριας και Art Manager της Aqua Vista Hotels Κέλλυς Αθανασιάδου. Η έκθεση, τη διεύθυνση της οποίας επιμελήθηκε ο Δημήτρης Λαζάρου με τη σύμπραξη του ιστορικού Τέχνης Κωνσταντίνου Βαφειάδη θα είναι επισκέψιμη για το κοινό σε 24ωρη βάση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Aqua Gallery_04Είναι ιδιαίτερη χαρά για την Aqua Vista Hotels να παρουσιάζει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου και του νησιού ακόμα μια εντυπωσιακή συλλογή από σύγχρονα έργα Τέχνης, τα οποία αυτή τη φορά επικεντρώνονται στην προσωπική ταυτότητα, ξεπερνούν το «Εγώ» μέσα από την Τέχνη και προσφέρουν μια αναζήτηση σε όλα τα επίπεδα της σκέψης. Η Aqua Gallery του Art Hotel αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία μιας τέτοιας δράσης, ενώ είναι η θερμή ανταπόκριση του κοινού των εγκαινίων θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω επιτυχημένη πορεία της έκθεσης.

Aqua Gallery_01Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, μιλώντας εκ μέρους του Ομίλου σχολίασε: «Αυτή είναι η τρίτη έκθεση που διοργανώνεται στην Aqua Gallery του Art Hotel μέχρι στιγμής και φαίνεται ότι ο χώρος αυτός μετατρέπεται σε έναν αγαπημένο προορισμό Τέχνης και πολιτισμού, γεμίζοντας χαρά και ικανοποίηση όλους εμάς στην Aqua Vista Hotels. Υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που προωθούν νέες μορφές Τέχνης, ο Όμιλος στοχεύει πάντα στη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας διαμονής με κάθε μέσο».

Σχόλια