Το Spa του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa υποψήφιο ως το καλύτερο Ελληνικό Resort Spa στα βραβεία World Spa Awards

0
113

 

Με μακρόχρονη παράδοση στο χώρο της φιλοξενίας ως μέρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, το Spa του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Greece’s Best Resort Spa 2017» στο πρόγραμμα βραβείων υψηλού κύρους World Spa Awards.

Το ότι το Spa του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa είναι υποψήφιο ως ένα από τα καλύτερα Resort Spa στην Ελλάδα αποτελεί από μόνο του τιμητική διάκριση. Παράλληλα όμως και δεδομένου ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα βραβείων συνιστά σημείο αναφοράς για την αριστεία, η υποψηφιότητα αυτή αποτελεί επίσης αναγνώριση και επιβράβευσή για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των εξαιρετικών εγκαταστάσεων του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa.

04. Spa Area Indoor Pool

Η υποψηφιότητα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι, παρότι το νεόχτιστο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa διανύει μόνο τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, το 300 τ.μ. Spa του συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα καλύτερα της Σαντορίνης. Και αυτό χάρη στην ποικιλία αλλά και τη μοναδική ποιότητα των προσφερόμενων θεραπειών ομορφιάς και ευεξίας.

Το πολυτελές Spa του Santo Maris Oia αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, η οποία συνίσταται στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στα ιδανικά της Κρητικής φιλοξενίας και στην προώθηση των Ελληνικών στοιχείων και προϊόντων, καθώς στις περισσότερες θεραπείες οι τεχνικές και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται έχουν εμπνευστεί από τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Για να ψηφίσετε το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa πατήστε εδώ.

 

Σχόλια