«Πώς γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να χωράει τόσο μεγάλη ομορφιά;» Η νέα καταπληκτική διαφήμιση της Aegean Airlines με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

0
372

Με το σλόγκαν «ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟ» η Aegean Airlines μας καλεί να δείξουμε όλοι μαζί και παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο την τεράστια ομορφιά της χώρας μας σε όλο τον κόσμο μέσα από τα πιο μικρά μυστικά της. Αυτά που ξέρουμε καλύτερα μόνο εμείς.

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της αεροπορικής εταιρείας, ο διάσημος μπασκετμπολίστας περπατάει στα γραφικά σοκάκια της Σαντορίνης, φωτογραφίζει το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, δοκιμάζει παραδοσιακά φαγητά, χορεύει, χαμογελάει και απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας.

Τα πολυφωτογραφημένα ηλιοβασιλέματα, τις απέραντες παραλίες και τα διάσημα αξιοθέατα τα γνωρίζουν όλοι. Ωστόσο, η μεγάλη ομορφιά της Ελλάδας κρύβεται στα χιλιάδες, μικρά μυστικά της, που τα γνωρίζουμε καλύτερα μόνο εμείς.

Στην παραλία που δεν μπορεί να προσεγγίσει ένα αυτοκίνητο. Σε εκείνο το συγκεκριμένο παγκάκι που έχει την καλύτερη θέα. Σε ένα έθιμο που δεν είναι γραμμένο στις σελίδες των τουριστικών οδηγών. Σε ένα γλυκό ή φαγητό που φτιάχνεται μόνο μια μέρα το χρόνο.

Σκέψου το δικό σου τόπο, βρες το πιο ξεχωριστό, μικρό μυστικό που θα άξιζε να ζήσει, να δει, να ακούσει, να γευτεί ένας επισκέπτης της χώρας μας και μοιράσου το με φωτογραφίες και λίγα λόγια για αυτό στην ιστοσελίδα της Aegean: greecebygreeks.aegeanair.com

Μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα συγκεντρώσουμε όλα τα μικρά, όμορφα μυστικά για τη χώρα μας, που θα μοιραστούμε με όλους τους ξένους επισκέπτες, με αυτούς που θέλουν να δουν την Ελλάδα μέσα από τα δικά μας μάτια.

Έλα να δείξουμε την ομορφιά της Ελλάδας, σε όλο τον κόσμο!

Ο Γιάννης ξεκίνησε ήδη… εσύ;

Σχόλια