Η LG παρουσιάζει το νέο ψυγείο InstaView Door-in-Door™ με τεχνολογία αιχμής

0
832

Πρωτοποριακός σχεδιασμός από την LG για εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα τρόφιμα και έλεγχο του περιεχομένου χωρίς την απώλεια του κρύου αέρα

Η LG ElectrLG Refrigerator_Instaview photo 6onics (LG) παρουσιάζει το πρωτοποριακό InstaView Door-in-Door™ ψυγείο που απευθύνεται σε καταναλωτές που αναζητούν τη μέγιστη ευκολία και ποιότητα σε μια οικιακή συσκευή. Το ψυγείο είναι παγκοσμίως γνωστό για τον κομψό premium σχεδιασμό του και το πρωτοποριακό γυάλινο πάνελ που ενσωματώνει στην πόρτα, μία επαναστατική λειτουργία που μειώνει την απώλεια ψυχρού αέρα και διευκολύνει την καθημερινότητα των καταναλωτών. Με το InstaView Door-in-Door™, αρκεί ο χρήστης να χτυπήσει δύο φορές επάνω στη γυάλινη επιφάνεια για να φωτιστεί το περιεχόμενο στο εσωτερικό, το οποίο πλέον μπορεί να δει χωρίς καμία απώλεια κρύου αέρα.

InstaView Door-in-Door™ – Αλλάζοντας τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με τα ψυγεία

Ενώ τα συμβατικά ψυγεία συχνά διαθέτουν συνηθισμένες πόρτες, το InstaView Door-in-Door™ ψυγείο της LG έχει εντυπωσιάσει με το γυάλινο πάνελ 33 ιντσών και μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Το διάφανο παράθυρο με το χαρακτηριστικό InstaView παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς απώλεια του ψυχρού αέρα. Με δύο απλά χτυπήματα, ενεργοποιείται η λειτουργία Knock-On φωτίζοντας το εσωτερικό του ψυγείου, κάνοντας ορατό το περιεχόμενό του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ο χρήστης την πόρτα.

ΕπιπλLG Refrigerator_Instaview photo 3έον, το ευρύχωρο τμήμα Door-in-Door™ επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν εύκολα τα αγαπημένα τους σνακ ή ποτά. Ο χώρος αποθήκευσης του ψυγείου είναι εύκολα προσβάσιμος χρησιμοποιώντας το κουμπί Hidden Button κάτω από την πόρτα του ψυγείου, παρέχοντας ταυτόχρονα στους χρήστες μια ευρύτερη εικόνα των ειδών που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό και προσφέροντας το μέγιστο βαθμό ευελιξίας και ευκολίας. Με τη μείωση της απώλειας κρύου αέρα έως και 41%, το ψυγείο διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό.

Καινοτόμα και έξυπνα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των χρηστών

Διαθέτει σύστημα παροχής νερού χωρίς να χρειάζεται υδραυλική σύνδεση με αποτέλεσμα να μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείου του σπιτιού. Το δοχείο νερού μεγάλης χωρητικότητας 4 λιτρών βρίσκεται στο κυρίως τμήμα του ψυγείου, διευκολύνοντας τους χρήστες να βάζουν το νερό της προτίμησής τους. Επίσης, το σύστημα πάγου Spaceplus™ είναι ενσωματωμένο στην πόρτα της κατάψυξης, προσφέροντας περισσότερο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης. Οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να αξιοποιούν την ειδική σχάρα κρασιού που βρίσκεται στο εσωτερικό του ψυγείου και έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του ειδικού δοχείου, Utility Box, το οποίο κρατά φρέσκα είδη διατροφής όπως το τυρί, αλλαντικά και προϊόντα ντελικατέσεν για να συνοδεύουν το κρασί τους.

Το εσωτεLG Refrigerator_Instaview photo 4ρικό του InstaView Door-in-Door™ είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Pure N Fresh για την εξάλειψη δυσάρεστων οσμών στο εσωτερικό του ψυγείου. Παράλληλα, διαθέτει Moist Balance Crisper™ που μέσω ενός πλέγματος διατηρεί την υγρασία στο ιδανικό επίπεδο μέσα στο συρτάρι, ενώ το πρωτοποριακό FRESH Balancer™ βελτιστοποιεί την υγρασία σφραγίζοντας το κουτί λαχανικών με ένα απλό κουμπί ώστε να διατηρήσει τα φρούτα ή τα λαχανικά στη βέλτιστη φρεσκάδα τους.

Το InstaView Door-in-Door™ είναι πλήρως συμβατό με το SmartThinQ™ της LG, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν το ψυγείο χρησιμοποιώντας το smartphone τους εκτός σπιτιού. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του ψυγείου, να ελέγξουν τις λειτουργίες Express Freeze και να διαγνώσουν όλα τα προβλήματα της συσκευής από τη συνδεδεμένη εφαρμογή.

Ο γραμμικός συμπιεστής Inverter εξασφαλίζει τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

LG Refrigerator_Instaview photo 5Τα ψυγεία της LG λειτουργούν με το μοναδικό γραμμικό συμπιεστή Inverter, ο οποίος χρησιμοποιεί γραμμική μονάδα εμβόλων αντί για συμβατική παλινδρομική κίνηση. Αυτό δημιουργεί λιγότερη εσωτερική τριβή, με αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 32% και τη μείωση του θορύβου κατά 25%, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Ο γραμμικός συμπιεστής Inverter της LG υποστηρίζεται από 10ετή εγγύηση και μπορεί να λειτουργήσει με αξιοπιστία έως και 20 χρόνια, σύμφωνα με τον έλεγχο από το γερμανικό επιστημονικό και τεχνικού σωματείο Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE).

Τέλος, η LG Electronics Hellas μέσω του Online διαγωνισμού Knock Knock! δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να διεκδικήσουν ένα LG InstaView Door-in-Door™ με το ‘ευφυές’ πάνελ. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές καλούνται να παίξουν στο quiz, να απαντήσουν στις ευφάνταστες ερωτήσεις και να μπουν στην κλήρωση για ένα LG InstaView Door-in-Door™, την επόμενη γενιά του Door-in-Door™.

LG Refrigerator_Instaview photo 2«Το νέο ψυγείο InstaView Door-in-Door™ είναι ο ορισμός μιας συσκευής υψηλής ποιότητας, εξισορροπώντας την καινοτομία, την υψηλή αισθητική και την αποδοτικότητα», δήλωσε ο κ. Μάνθος Πάγκαλος,  Senior Sales Manager, Home Appliances, της LG Electronics Hellas. «Αυτό το ψυγείο αποτελεί παράδειγμα της προσοχής που δίνει η LG σε κάθε λεπτομέρεια για τη δημιουργία προϊόντων που ταιριάζουν στις ανάγκες των καταναλωτών μας».

 

Σχόλια