Το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης βραβεύτηκε ως «πράσινη» εκδήλωση

0
203

Σε «Silver Εvent Of The Year» ανακηρύχτηκε το «Λούνα Παρκ» της ανακύκλωσης συσκευασιών της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) στην κατηγορία «Εκπαιδευτική εκδήλωση» στο πλαίσιο των Event Awards 2016.

Με βασικό στόχο την εμπέδωση της κουλτούρας της ανακύκλωσης στις νεώτερες ηλικίες αλλά και τη γενικότερη ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της ανακύκλωσης συσκευασιών, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), σχεδίασε και σε συνεργασία με τους Δήμους της χώρας υλοποιεί, το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» ένα πρωτότυπο, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διασκεδάζει και παράλληλα εκπαιδεύει τα παιδιά σχετικά με τα υλικά που δέχεται ο Μπλε Κάδος και με την ορθή χρήση του.

Η τελετή απονομής του βραβείου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 2 Ιουνίου παρουσία 450 στελεχών από ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι η ΕΕΑΑ διοργανώνει το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης Συσκευασιών συνεργασία με Δήμους ανά την επικράτεια για 10η συνεχή χρονιά.

Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης «ταξιδεύει» στους Δήμους της χώρας ψυχαγωγώντας, ενημερώνοντας και παροτρύνοντας για σωστή και συστηματική ανακύκλωση συσκευασιών στον Μπλε Κάδο, προάγοντας παράλληλα την ιδέα της συμμετοχής στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Το βραβείο αυτό, σηματοδοτεί την αναγνώριση της πολυετούς προσπάθειας που καταβάλλει η εταιρεία για την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς σχετικά με την αξία της ανακύκλωσης και τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Σχόλια