Βιομάζα για θέρμανση: σεμινάριο του ΚΑΠΕ

0
673

Οι βασικοί κανόνες που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά το σχεδιασμό μιας εγκατάστασης παραγωγής θερμότητας από στερεή βιομάζα, ζητήματα προμήθειας καυσίμου και συντήρησης είναι ορισμένα από τα θέματα που θα παρουσιασθούν από εξειδικευμένους επιστήμονες στο διήμερο σεμινάριο που διοργανώνει ΚΑΠΕ στο πλαίσιο του έργου Bioenergy4Business (HORIZON).

Το σεμινάριο με τίτλο «Προώθηση της Χρήσης Στερεής Βιομάζας για Παραγωγή Θερμότητας» θα πραγματοποιηθεί στις 12 & 13 Μαΐου 2016, στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΕ στο Πικέρμι και εκτός από τις εισηγήσεις θα περιλαμβάνει εκπαιδευτική επίσκεψη σε μονάδα επεξεργασίας ξύλου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διαχειριστές και πιθανούς επενδυτές μονάδων βιομάζας για παραγωγή θερμότητας, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και εγκαταστάτες, προμηθευτές βιομάζας, εργαζομένους στην προμήθεια βιομάζας, σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε ενεργειακά κέντρα, κλπ.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση, αλλά απαιτείται η συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής που είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.cres.gr/kape/calendar/hmerides.htm.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΑΠΕ, κα Δήμητρα Μηναδάκη, e-mail: minadaki@cres.gr.

Σχόλια