ΕΛΕΤΑΕΝ: Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου 2016 με ποδόσφαιρο και τέχνη

0
102

H Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), για 10η συνεχόμενη χρονιά, αναγγέλλει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου (15 Ιουνίου) με σειρά εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις αποσκοπούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και της Πολιτείας σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει η Αιολική Ενέργεια στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας, στην προστασία του άμεσου Περιβάλλοντος και στην αποφυγή της καταστροφικής Κλιματικής Αλλαγής.

Στα πλαίσια του εορτασμού διοργανώνεται για 7η χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά 5Χ5 «Αίολος».

Στο τουρνουά συμμετέχουν 13 ομάδες εταιρειών του κλάδου ή συναφών κλάδων χωρισμένες σε δύο ομίλους. Το τουρνουά διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Paradise Park (www.paradisepark.gr) στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Το τουρνουά προμηνύεται συναρπαστικό, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται την Τετάρτη 15 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου.

Η είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Λεπτομέρειες για τους αγώνες, τα αποτελέσματα, του σκόρερ και κάθε άλλη συγκλονιστική λεπτομέρεια στο www.eletaen.gr και https://www.facebook.com/globalwindday13hellas.

Επίσης οργανώνεται και η 10η εκδήλωση «Καλλιτεχνικής Έκφρασης».

Φέτος καλούνται παιδιά όλων των ηλικιών να εκφραστούν με όποιο καλλιτεχνικό μέσο επιθυμούν, με θέμα: «Η Αιολική Ενέργεια ασπίδα ενάντια στους δράκους και τις μάγισσες που καταστρέφουν το περιβάλλον».

Θα γίνουν δεκτές όλες οι δημιουργίες ανεξαρτήτως καλλιτεχνικού μέσου. Κανόνες, λεπτομέρειες και οδηγίες μπορείτε να δείτε εδώ (http://eletaen.gr/gwd-2016-artistic-event-instructions/).

Όλες οι δημιουργίες θα παρουσιαστούν υπό τη μορφή άλμπουμ στο www.eletaen.gr και https://www.facebook.com/globalwindday13hellas.

Σχόλια