Οι αντλίες θερμότητας Climaveneta στην έκθεση HORECA

0
484

Η Climaveneta-Δέλτα Θέρμανση Κλιματισμός, προσκαλεί τους ξενοδόχους και τους μηχανικούς τους να επισκεφθούν την κορυφαία έκθεση του χώρου στην Ελλάδα, τη HORECA 2016.

Στην έκθεση θα ενημερωθούν για τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας στην παραγωγή ζεστών νερών χρήσης, τη θέρμανση και τον κλιματισμό με τη χρήση ειδικών μοντέλων «αντλιών θερμότητας».

Οι έμπειροι μηχανικοί της εταιρείας, με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό τομέα, θα υπολογίζουν στην έκθεση μαζί με τους ξενοδόχους το μέγεθος της οικονομίας που μπορούν να επιτύχουν συγκεκριμένα στη δική τους ξενοδοχειακή επιχείρησή σε σύγκριση με το πετρέλαιο, το υγραέριο και άλλες μορφές καυσίμων. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, οι αντλίες θερμότητας είναι ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης νερού ή χώρων που λειτουργεί κάθε εποχή του έτους, πρωί ή βράδυ.

Επίσης, η Climaveneta προσκαλεί τους επισκέπτες της έκθεσης στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην κεντρική σκηνή του τομέα «Hotel Βuild and Design» στην αίθουσα Hall 2 με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας: Κατασκευή και Ανακαίνιση» αφιερωμένη στην αρχιτεκτονική, την κατασκευή, την ανακαίνιση, την ενέργεια, το design και τη χρηματοδότηση ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών καταλυμάτων.

Η Climaveneta, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αντλιών θερμότητας στην Ευρώπη με ειδικά μοντέλα για τις απαιτήσεις των ξενοδοχείων κάθε μεγέθους, από 5 έως 500 δωμάτια, θα βρίσκεται στο Hall 2, Stand D37.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo (στο τέλος της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο, μόλις 2 χιλιόμετρα μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου) από Παρασκευή 12 έως και Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

Σχόλια