Βοηθάμε την ANIMA να περιθάλψει τρία ορφανά ζαρκάδια

0
269

Η ΑΝΙΜΑ είναι ένα περιβαλλοντικό σωματείο που ασχολείται κατά κύριο λόγο με την περίθαλψη και επανένταξη στο φυσικό περιβάλλον άγριων ζώων της ελληνικής  πανίδας. Δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση, στηρίζεται στις δωρεές ευαισθητοποιημένων πολιτών  και φορέων καθώς και στην προσφορά εθελοντικής εργασίας. Το 2014 περιέθαλψε περισσότερα από 3.500 άγρια ζώα.

Αυτόν τον καιρό η ΑΝΙΜΑ μεγαλώνει τρία μικρά ζαρκάδια που βρέθηκαν ορφανά. Ο Τρίτων, ο Πάτρικ και η Τρίνιτυ θα βρίσκονται υπό τη φροντίδα της οργάνωσης μέχρι το Μάρτη, όπου σύμφωνα με το πρωτόκολλο θα μπορέσουν να επιστρέψουν ανεξάρτητα στη φύση.

Η ANIMA ξεκίνησε μιε διαδικτυακή καμπάνια, για πρώτη φορά, με την ελπίδα ότι θα βρει ανταπόκριση παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Γνωρίζουμε ότι η κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλες ανάγκες υποστήριξης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, όμως υπάρχει και η φύση που αξίζει να παραμείνει πλούσια και ζωντανή, προς όφελος όλων μας. Ένα μικρό ποσόν από πολλούς θα βοηθήσει τρία πανέμορφα και άγρια ζαρκαδάκια να επιστρέψουν στα ελληνικά δάση.

Τα έξοδα είναι πολλά και η ANIMA χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας!

Επισκεφτείτε την καμπάνια υποστήριξης στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/vj6u5q598b#_=_

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της ΑΝΙΜΑ:

http://www.wild-anima.gr/

Σχόλια