Λαφαζάνης «τέλος» από το υπ. Περιβάλλοντος – Τι δήλωσε

0
33

«Φεύγω διαφωνώντας» ανέφερε κατά την παράδοση – παραλαβή του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζοντας ότι θα αγωνιστεί για να γίνει το μνημόνιο σύντομη παρένθεση και επανέλαβε ότι «θα είναι παρών στη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι υποστηρίζει πλήρως την ενότητα του κόμματος.

Τάχθηκε υπέρ της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ «μέσα από τη διαφορετικότητα των απόψεων» όπως υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «έτσι πρέπει να συνεχίσει και στο μέλλον».

Αναφερόμενος στη συμφωνία σχολίασε ότι φεύγει διαφωνώντας, ωστόσο, δεν απογοητεύεται. «Θα αγωνιστώ για να γίνει το μνημόνιο μία σύντομη παρένθεση και για την κυβέρνηση και για τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

«Είναι μία στιγμή δύσκολη για μένα αλλά η πολιτική έτσι είναι. Υπάρχουν αυτές οι εναλλαγές, κανείς πρέπει να δείχνει αντοχές και στις δύσκολες και στις ευχάριστες στιγμές. Είναι ένα από τα πιο κρίσιμα υπουργεία και τομείς για τη χώρα ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση» είπε κατά την παράδοση του υπουργείου.

Επίσης, καλωσόρισε τον νέο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη και εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα σταθεί πάνω από τα συμφέροντα που «πολιορκούν το υπουργείο».

Σχόλια