Ημερίδα για τον εναλλακτικό τουρισμό στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

1
131

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου διοργανώνει στις 20 Ιουνίου 2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 στο Μουσείο Χαρακτικής «Βάσως Κατράκη» ημερίδα με θέμα «Η προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Εθνικό Πάρκο Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου».

Στην ημερίδα έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ως εισηγητές  στελέχη της δημόσιας διοίκησης, της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Η ημερίδα στοχεύει να ενισχύσει την προβληματική σχετικά με την προώθηση και ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο εθνικό πάρκο όπως ο οικοτουρισμός, ο αναπηρικός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός, ο αλιευτικός τουρισμός  αλλά και ο αγροτουρισμός, ο ιαματικός τουρισμός, και άλλες ήπιες μορφές τουρισμού που θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης για τους πολίτες του Εθνικού Πάρκου, αλλά και νέα εισοδήματα στο πλαίσιο μιας βιώσιμης ανάπτυξης που σέβεται το περιβάλλον και το αναδεικνύει ως πηγή μιας νέας ευημερίας.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Mπορείτε να μου στείλετε έγκαιρα (μέσω μέϊλ) το πρόγραμμα της ημερίδας του Σαββάτου 19/6 για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού;;;;;;;
    Ευχαριστώ

Comments are closed.