Κτηνοβάτης που πήγε να βιάσει άλογο κατέληξε με σπασμένο πόδι

1
269

Στο κρατητήριο με σπασμένο πόδι κατέληξε ένας αμερικανός που αποπειράθηκε να βιάσει ένα άλογο.

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Σιρίλο Καστίγιο από το Εντινμπουργκ του Τέξας βρέθηκε με σπασμένο πόδι στον αχυρώνα της γειτόνισσάς του. Τότε ισχυρίστηκε ότι τον χτύπησε αυτοκίνητο και ότι σύρθηκε ως εκεί τραυματισμένος.

Ωστόσο, ο έλεγχος του ιστορικού του 45χρονου άντρα αποκάλυψε ότι είχε συλληφθεί στο παρελθόν δυο φορές κατηγορούμενος για κτηνοβασία στον ίδιο μάλιστα αχυρώνα.

Τον Ιούνιο του 2013 η κάμερα τον έπιασε να εισέρχεται στον στάβλο και να βιάζει ένα δύσμοιρο θηλυκό άλογο με το όνομα Νάντια.

Την τρίτη φορά, το άλογο που πήγε να βιάσει τον πρόλαβε, με ένα ισχυρό λάκτισμα του έσπασε το πόδι και μετά η ιστορία πήρε το δρόμο της.

Ωστόσο, στον Καστίγιο επιβλήθηκαν κατηγορίες μόνο για παράνομη είσοδο σε ξένη ιδιοκτησία. Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη του σε δικαστήριο του Ντάλας κι αν βρεθεί ένοχος θα καταδικαστεί σε κάθειρξη για διάστημα μέχρι κι έξι μήνες, καθώς είναι ήδη (δις) υπότροπος.

Ωστόσο δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κτηνοβασία καθώς δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και το άλογο δεν δύναται να παραστεί ως μάρτυρας στη δίκη.

Το χειμώνα του 2012 είχε συλληφθεί στο Τέξας ένας ακόμα κτηνοβάτης που προσπάθησε να βιάσει το άλογο του γείτονά του. Σε εκείνη την περίπτωση η διαστροφή ήταν ακόμα βαθύτερη, αφού ο δράστης ονόματι Άντριου Μεντόζα είχε ισχυριστεί ότι «ήθελε να κάνει ένα μωρό με το άλογο, το οποίο θα είναι μισό άλογο και το μισό άνθρωπος».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αρρωστοι ανθρωποι δυσμοιρα ζωα ,οι αλλοι στην κινα τα σκυλια τα περασαν στην σουβλα χαριν εθιμου.

Comments are closed.