Προβολείς LED ιδανική λύση για αποθήκες και γκαράζ

0
254

Τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη από τη χρήση λαμπτήρων LED είναι γνωστά και αδιαμφισβήτητα. Όμως μια ακόμα πολύτιμη ιδιότητά τους που τείνουμε να παραβλέπουμε είναι η ευελιξία στη χρήση τους.

Αυτή την ευελιξία προσφέρουν οι προβολείς με λάμπες LED, οι οποίοι είναι ιδανικοί τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλοι για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Καλύπτουν στην ουσία ένα μεγάλο εύρος αναγκών τόσο στο σπίτι όσο και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Τόσο στο σπίτι όσο και στην επιχείρηση, οι προβολείς LED φωτίζουν αποτελεσματικότερα και οικονομικότερα αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.

Ένας προβολέας LED χαρίζει καλής ποιότητας φωτισμό σε ένα χώρο όπως το γκαράζ χωρίς να επιβαρύνει την όραση. Σε αποθήκες και γκαράζ συνίστανται προβολείς LED χρώματος  ψυχρού λευκού, οι οποίοι αποδίδουν με μεγαλύτερη πιστότητα το φως του ήλιου.

Οι προβολείς LED καταναλώνουν σημαντικά λιγότερο ρεύμα σε σύγκριση με τις συμβατικές λάμπες, ενώ ταυτόχρονα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (περίπου 35.000 έως 50.000 ώρες) και είναι πιο ανθεκτικοί σε αλλαγές του καιρού και της θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρήζουν συχνής αντικατάστασης και έτσι μας εξοικονομούν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Τέλος, όπως και οι σύγχρονοι λαμπτήρες LED, οι εξωτερικοί προβολείς LEDανάβουν απευθείας, χωρίς καθυστέρηση και έτσι συμβάλλουν στην καλύτερη προστασία κατοικιών και επαγγελματικών χώρων αποθαρρύνοντας τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

—Προβολείς LED από την ΑΚ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Στην ΑΚ Δυναμική και στο e-shop LedCosmos.gr οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων φωτισμού LED για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, να ενημερωθούν από έμπειρα στελέχη στο χώρο του φωτισμού και να επιλέξουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα για επαγγελματίες.

Για περαιτέρω εξυπηρέτηση και συμβουλές σε σχέση με των φωτισμό σας μπορείτε να επικοινωνείτε δωρεάν στους εξής τηλεφωνικούς αριθμούς: 800 300 33 55 (για κλήση από σταθερό) και 2310 688 118(για κλήση από κινητό).

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ledcosmos.gr.

Σχόλια