Ο Καμίνης θα ανακοινώσει ποια κόμματα βρωμίζουν την Αθήνα με αφίσες

0
15

Τα κόμματα που ρυπαίνουν την Αθήνα με αφίσες και προεκλογικό υλικό δίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία, εάν συνεχισθεί η αφισορύπανση, σκοπεύει να ανακοινώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, όπως προέκυψε από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, .

Όπως είπε, παρά την επιστολή που απεύθυνε προς τους πολιτικούς αρχηγούς, η αφισορύπανση συνεχίζεται. Η καταπολέμησή της έχει αναδειχθεί σε μια μεγάλη μάχη, που δίνεται καθημερινά για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η πόλη. Κι αυτό, ενώ τα πολιτικά κόμματα, ως θεσμικοί παράγοντες, έχουν αυξημένη ευθύνη στην τήρηση των νόμων και των κανόνων.

«Παρά την έκκλησή μου, κάποιοι συνεχίζουν την αφισορύπανση», τόνισε χθες βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter. «Θα υποχρεωθώ, σύντομα, να δημοσιοποιήσω ποια κόμματα βρωμίζουν την Αθήνα», καταλήγει ο κ. Καμίνης, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την δυσαρέσκεία του.

«Η μάχη των συνεργείων καθαριότητας είναι σκληρή. Κατεβάζουν κάθε αφίσα που ανεβαίνει, με τεράστιο κόστος για τον δημότη», συνεχίζει σε επόμενη ανάρτησή του ο κ. Καμίνης στον δημοφιλή ιστότοπο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο κ. Καμίνης είχε δηλώσει στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ  πως οι αφίσες που αναρτώνται σε στύλους, κολώνες και άλλα σημεία της πόλης παράνομα θα ξηλώνονται άμεσα, ενώ είχε σημειώσει  πως συνεργεία του δήμου έχουν ήδη κατεβάσει αφίσες που αναρτήθηκαν.

«Στις προηγούμενες εκλογές μαζέψαμε 20 τόνους χαρτί», είχε τονίσει στο παρελθόν ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Αν η κατάσταση αυτή συνεχισθεί» προειδοποίησε ο κ. Καμίνης «είμαι υποχρεωμένες τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσω ποιοι και πόσο ρυπαίνουν την Αθήνα με αφίσες και προεκλογικό υλικό».

Σχόλια