Κινηματογραφιστής θα φαγωθεί ζωντανός από φίδι ανακόντα και θα το κάνει ταινία [video]

1
235

Ένας εκκεντρικός κινηματογραφιστής ονόματι Πωλ Ρόζολι θα κάτσει να φαγωθεί ζωντανός από ένα φίδι ανακόντα για τους σκοπούς ενός ντοκυμαντέρ.

Ο παράτολμος Ρόζολι θα φοράει μια προστατευτική στολή, αλλά δεν έχει αποκαλύψει πώς θα εξελιχθεί η όλη διαδικασία ούτε και το πώς θα βγει ζωντανός από την κοιλιά του γιγάντιου φιδιού που μπορεί να φτάσει σε μήκος τα εννέα μέτρα!

Ως εκ τούτου, το εγχείρημα του συναντά αντιδράσεις από φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν υπογραφές μέσω διαδικτύου ζητώντας να μην προβληθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα και κατηγορούν το κανάλι για κακοποίηση ζώου.

Ο 26χρονος  Ρόζολι υποστηρίζει ότι σκοπός του είναι να ευαισθητοποίησει το κοινό για την προστασία της φύσης και όχι τα ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα εξερευνά διάφορες ζούγκλες ανά τον κόσμο. Στα 18 του χρόνια βρέθηκε στο Περού και έχει επισκεφθεί ακόμα την Αμαζονία της Βραζιλίας, την Ινδία και την Ινδονησία.

Το ντοκυμαντέρ θα προβληθεί στις 7 Δεκεμβρίου από το Discovery Channel.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φοβερό θάρρος αλλα κατα τη γνώμη μου δε μου φαίνεται να βοηθάει και πολυ στην ευαισθητοποίηση για την προστασία της φύσης,δε βρίσκω πως μπορεί να συνδέεται πέρα του ότι το σκηνικό εκτιλισσεται στην άγρια φυση.Πάντως ειναι κάτι μοναδικό. δεν το έχω ξανακούσει και για να δεχτεί το discovery channel να το προβάλει πάει να πει πως θα έχει κάποιο ενδιαφέρον.Αναμένουμε λοιπόν να το δούμε…

Comments are closed.