«Για τα δάση, λάβε δράση», νέα ενέργεια από τη SANITAS και τη Socialab

0
10

Η SANITAS της εταιρείας ΓΡ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ, είναι ελληνική μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης με ηγετικά μερίδια στην ελληνική αγορά από το 1966. Με την πανελλήνια καλοκαιρινή δράση της, «Κάνε το καλό, βγάλτο απ’ το γιαλό», απέδειξε την συμβολή της σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Μετά τα θεαματικά αποτελέσματα και τα θετικά σχόλια που απέσπασε η καλοκαιρινή ενέργεια, στα πλαίσια της οποίας καθαρίστηκαν 5 ελληνικές παραλίες με τη συμμετοχή πάνω από 3000 εθελοντών και την υποστήριξη της εταιρίας, η SANITAS σε συνεργασία με τη Socialab προχωρούν ξανά μαζί στην επόμενη δράση.

Θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να διαδώσουν την ιδέα του εθελοντισμού με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Socialab ανέπτυξε για τη SANITAS το νέο activation «Για τα δάση, λάβε δράση».

Η νέα αυτή ενέργεια έχει ως στόχο, με τη βοήθεια του κοινού, να καθαριστούν 5 ελληνικά δάση ή πάρκα εν όψει του χειμώνα και να επικοινωνηθεί το μήνυμα ότι όταν όλοι θέλουμε, όλα μπορούν να είναι πιο όμορφα.

Με σκοπό το digital να έρθει πιο κοντά στην πραγματική ζωή, ο χρήστης καλείται στη νέα εφαρμογή να καθαρίσει ένα digital δάσος και στο τέλος να ψηφίσει ένα από τα δέκα προτεινόμενα δάση ή πάρκα προς καθαρισμό.

Μόλις ο διαγωνισμός αυτός φτάσει στο τέλος του, τα πέντε δάση ή πάρκα που θα έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι και αυτά που θα καθαρίσουν ομάδες εθελοντών με την υποστήριξη της SANITAS, η οποία θα τους προμηθεύσει με τα απαραίτητα προϊόντα καθαρισμού.

Η εφαρμογή «Για τα δάση, λάβε δράση» φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/Sanitas_Dasi.

Σχόλια