Ισχυρά πρωτοβρόχια και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ- Έκτακτο Δελτίο Καιρού

0
11

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 καθώς από τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο Έκτακτο Δελτίου Καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ:

Σήμερα Δευτέρα (01-09-2014) τις βραδινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Αύριο Τρίτη (02-09-2014) τα φαινόμενα της παραγράφου 1 εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές θα επηρεάσουν την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και βαθμιαία την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου ενώ στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και νοτιάς χώρας θα ασθενήσουν.

Την Τετάρτη (03-09-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική Ελλάδα. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα ασθενήσουν.

Σχόλια