Οικιακά φωτοβολταϊκά: πέφτουν βροχή τα εξώδικα κατά του "new deal"

0
2

Εξώδικα με αποδέκτες τη ΔΕΗ, τη ΡΑΕ και το ΥΠΕΚΑ ετοιμάζονται να στείλουν τις επόμενες ημέρες 3.500 ιδιοκτήτες οικιακών φωτοβολταϊκών, μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ.

Όπως αναλυτικότερα σημειώνει ο σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του:

«Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ) μετά από επίπονη και συστηματική προσπάθεια οργάνωσε και αντιπροσωπεύει μέχρι σήμερα 3.500 μέλη – ιδιοκτήτες οικιακών φωτοβολταϊκών σε όλη την Ελλάδα, αριθμός ο οποίος συνεχώς αυξάνει. Τα μέλη συμμετέχουν άπαντες και στις νομικές ενέργειες κατά του Ν. 4254/2014 (μονομερής τροποποίηση συμβάσεων) και τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν τα εξώδικα των 3500 ιδιοκτητών σε ΔΕΗ ΑΕ, Ρ.Α.Ε., ΥΠΕΚΑ κ.λπ.

Καλούνται και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες να ενταχθούν στο σύλλογό τους ώστε να επιτευχθεί η μαζικότητα και να εκφραστεί με τον πλέον επίσημο και δυναμικό τρόπο η πρόθεσή να καταδικαστούν νομικά και πολιτικά οι παράνομες πολιτικές του ΥΠΕΚΑ.

Παράλληλα σε επιστολή-διαμαρτυρία ο ΠΑΣΥΦΩΣ ενημερώνει, προς κάθε κατεύθυνση, σχετικά με το τι έχει συμβεί και παρακαλεί κάθε πολίτη να μάθει και να δηλώσει τη συμπαράστασή του:http://www.oikopv.gr/epistoli-pros-prothypoyrgo/«.

«Σεβόμενοι το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων εκάστου μέλους και για λόγους υπευθυνότητας δεν νομιμοποιούμαστε φυσικά  να δημοσιοποιήσουμε κατάλογο με προσωπικά στοιχεία των χιλιάδων συμμετεχόντων, τα οποία είναι στη διάθεση του ΠΑΣΥΦΩΣ και του Δικηγορικού Γραφείου κ. Ηλία Κολλύρη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

—Εξώδικα με ονοματεπώνυμο από τη «Στέγη»

Εντωμεταξύ, στις 11 Ιουνίου, ο Σύνδεσμος «ΣΤΕΓΗ» έδωσε στη δημοσιότητα τα 100 πρώτα εξώδικα , σε συνέχεια του δικαστικού αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για το New Deal.

Όπως τονίζει ο Σύνδεσμος «σε πλήρη συνέπεια στον δικαστικό αγώνα του που είναι σε εξέλιξη δίνει στην δημοσιότητα με ονοματεπώνυμα με διαύγεια και διαφανείς διαδικασίες τα πρώτα 100 εξώδικα προς την ΔΕΗ που αποστέλλει το δικηγορικό γραφείο ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARTD.

Σας παραθέτουμε παρακάτω την λίστα των πρώτων 100 εξωδίκων και μετά την 3η Γενική συνέλευση του συνδέσμου ΣΤΕΓΗ στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο  PRESIDENT επί της Κηφισίας την Δευτέρα 16/6/2014 στις 7μμ και την συνάντηση μας με τον Υφυπουργό την Τετάρτη 18/6/2014 θα σας ενημερώσουμε για όλα αναλυτικά ξανά.

Καλούμε όλους από την Νότια Ελλάδα να παραστούν στην 3η Γενική μας συνέλευση στην Αθήνα και όσοι δεν απέστειλαν ακόμα εξώδικο και αγωγές να προχωρήσουν».

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των μελών της «Στέγης» που απέστειλαν τα εξώδικα δεν δημοσιεύουμε τα ονοματεπώνυμά τους.

econews

Σχόλια