Ατρόμητη γάτα έσωσε παιδί από του σκύλου τα δόντια (video)

0
118

Μια γενναία γάτα έσωσε το νεαρό ιδιοκτήτη της από επίθεση σκύλου, στην Καλιφόρνια την Τρίτη.

Το περιστατικό απαθανάτισε ο πατέρας του παιδιού ο οποίος τράβηξε ένα εντυπωσιακό βίντεο που κάνει θραύση στο YouTube.

Το βίντεο  δείχνει ένα μικρό αγόρι να παίζει σε δρόμο του Μπέικερσφιλντ όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένας σκύλος, το αρπάζει από το πόδι και το τραβάει ρίχνοντάς το από το ποδήλατο.

Μία σκουρόχρωμη γάτα εμφανίζεται ξαφνικά κι επιτίθεται στον σκύλο, τον οποίο μάλιστα καταδιώκει στον δρόμο αναγκάζοντάς τον να απομακρυνθεί από το σημείο εκείνο μέχρι που μία γυναίκα σπεύδει να βοηθήσει τον μικρό.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το βίντεο ελήφθη από κάμερες ασφαλείας και μάλιστα έδειξαν φωτογραφίες από τα βαθιά τραύματα που επέφερε στο αγόρι ο σκύλος.

«Ευτυχώς δεν ήταν χειρότερα. Ο γιός μου είναι καλά», έγραψε ο πατέρας του παιδιού Ρότζερ Τριαντάφιλο κάτω από το αναρτημένο βίντεο.

Η αστυνομία του Μπέικερσφιλντ ανακοίνωσε ότι ο σκύλος που επιτέθηκε στο αγόρι είναι μία διασταύρωση λαμπραντόρ με τσόου-τσόου, οκτώ μηνών, παραδόθηκε μετά την επίθεση από τους ιδιοκτήτες του στις αρμόδιες αρχές και βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να θανατωθεί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι ιδιοκτήτες του σκύλου, που μένουν στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια του αγοριού, είπαν ότι στον σκύλο τους δεν άρεσαν ούτε τα παιδιά, ούτε τα ποδήλατα.

econews

Σχόλια