Αιγιαλοί: συστράτευση πολιτών κατά του νομοσχεδίου – Ανοιχτή συζήτηση στην Αθήνα

2
8

Σε συστράτευση των πολιτών για την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους αιγιαλούς καλεί η διαδικτυακή πρωτοβουλία πολιτών «STOP στην καταστροφή των ελληνικών αιγιαλών.

Σε αυτό το πλαίσιο πολίτες, φορείς, πολιτικοί, μη κυβερνητικές οργανώσεις, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ και κάθε ενδιαφερόμενος καλούνται να συμμετάσχουν σε ανοικτή συζήτηση και παρουσίαση απόψεων από ειδικούς σχετικά με το «Οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας» που προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00-15:00 στο Αμφιθέατρο του ραδιοσταθμού Αθήνα 984 στην Τεχνόπολη (Γκάζι).

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι μέχρι στιγμής οι εξής φορείς και περιβαλλοντικές οργανώσεις ενώ αναμένονται και νέες «προσθήκες»: WWF, Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη (CISD), SDMed, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, ΕΛΚΕΘΕ, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, MoM, Δίκτυο Μεσόγειος SOS.

econews

2 Σχόλια

  1. Εμπρός να σώσουμε τις Ακτές μας απο το αδηφάγο κράτος που απέτυχε στην «οικιακή του οικονομία» και τώρα προσπαθεί να ξεπουλήσει όλη την χώρα (πρόσφατος αποχαρακτηρισμός 55 000 000 στρεμάτων δασικής εκτασης ως καλόπιασμα των γαλακτοπαραγωγών μετά απο το νομοσχέδιο γάλακτος-Αιγιαλός-και τι άλλο θα δούμε)

  2. Να συντονιστουμε ολοι μαζι για να πεσει αυτο το καθεστως ! ΟΧΙ στη Συμπορευση αυτης της καταστασης…

Comments are closed.