Η έκθεση «Rethink Athens: Η Αθήνα στο κέντρο» προσέλκυσε πάνω από 50.000 επισκέπτες

0
11

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση «Rethink Athens: Η Αθήνα στο κέντρο», καθώς περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες προσήλθαν στη Στοά Αρσακείου και ξεναγήθηκαν στο μέλλον της πόλης. Από την Πέμπτη 20/03 μέχρι και το Σάββατο 17/05/2014, μία μεγάλη σύνοψη της έκθεσης θα παρουσιάζεται και στους 2 ορόφους του Δωματίου 31.

Παράλληλα όμως, η έκθεση λειτούργησε και ως ένας ζωντανός, ανοιχτός πυρήνας σκέψης και δημιουργίας, ο οποίος φιλοξένησε ομιλίες, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα φοιτητών και σπουδαστών, εργαστήρια αλλά και δεκάδες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις μετατρέποντας την έκθεση σε μια μεγάλη γιορτή για την Αθήνα.

Η ενημέρωση των πολιτών, για τις οριστικές μελέτες που πλαισιώνουν το έργο της ανασυγκρότησης του κέντρου της πόλης, την εξέλιξη της παρέμβασης και τις θετικές αλλαγές που αυτή θα επιφέρει, θα συνεχιστεί καθώς το Rethink Athens θα διατηρήσει ένα από τα καταστήματα της Στοάς Αρσακείου ανοιχτό.

Η Έκθεση «Rethink Athens: Η Αθήνα στο κέντρο» φιλοξενήθηκε σε 19 καταστήματα της Στοάς Αρσακείου με την ευγενική παραχώρηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

(Εκτενή αποσπάσματα των εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Έκθεσης, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Rethink Athens στο YouTube την επόμενη εβδομάδα: http://www.youtube.com/user/rethinkathens).

Δείτε το τρέηλερ:

 

Σχόλια