10 λεπτά αποχής από το κινητό = νερό μιας ημέρας για ένα παιδί

0
9

Στο πλαίσιο του Tap Project της UNICEF, σε κάθε δεκάλεπτη αποχή ενός ανθρώπου από το κινητό του τηλέφωνο, ο σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani θα δωρίσει αρκετά χρήματα για να εξασφαλιστεί ποσότητα πόσιμου νερού μιας ημέρας για ένα παιδί σε ανάγκη.

Το Tap Project είναι μια προσπάθεια της UNICEF να βοηθήσει 768 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό. Φέτος σε αυτήν την πρωτοβουλία μπορεί να συμβάλει ο καθένας, εάν δεχτεί την πρόκληση να μην έχει πρόσβαση -για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα- σε κάτι πολύ λιγότερο σημαντικό από το νερό – το κινητό τηλέφωνο.

Για κάθε 10 λεπτά που θα αντέξουμε να μην έχουμε καμία επαφή με το κινητό μας τηλέφωνο, ο χορηγός του πρότζεκτ, η εταιρεία του διάσημου σχεδιαστή Giorgio Armani, θα παρέχει καθαρό νερό μίας ημέρας για ένα παιδί σε ανάγκη.

Η συμμετοχή είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του UNICEF Tap Project. Ακολουθήστε τις οδηγίες και στη συνέχεια αφήστε κάπου σε αδράνεια το τηλέφωνό σας για 10 λεπτά, κάνοντας κάτι άλλο, πιο εποικοδομητικό. Το site έχει πρόσβαση μέσω ενός επιταχυνσιόμετρου στο τηλέφωνό σας και θα ελέγχει εάν έχετε όντως απομακρυνθεί από τη συσκευή σας. Σε περίπτωση που μετακινήσετε το τηλέφωνο, θα σας ζητήσει να το αφήσετε κάτω για να συνεχίσετε.

Εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε, μπείτε από το κινητό σας τηλέφωνο στην ιστοσελίδα: uniceftapproject.org

econews

Σχόλια