Ηλιακός θερμοσίφωνας διπλού κενού 150 λίτρων σε ανταγωνιστική τιμή από την 3DS Energy

0
4121

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες απορροφούν στο έπακρο την ηλιακή ακτινοβολία και μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε θερμότητα. Στην τεχνολογία κενού, κάθε σωλήνας κενού αποτελείται από δύο γυάλινους σωλήνες, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από υψηλής αντοχής γυαλί.

Ο πρώτος σωλήνας (εξωτερικός) είναι διάφανος , επιτρέποντας τις ακτίνες του ηλίου να περάσουν με ελάχιστη αντανάκλαση. Ο δεύτερος σωλήνας (εσωτερικός) είναι επικαλυμμένος με ειδική επιλεκτική επίστρωση, η οποία διαθέτει ιδανική απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλού κενού που διαθέτει στην ελληνική αγορά η 3DS Energy, είναι κατασκευασμένοι με υψηλές προδιαγραφές ευρωπαϊκού επιπέδου και κατασκευάζονται με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, ενώ το γυαλί είναι κατάλληλο για προστασία κατά της διάβρωσης.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα για την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης (ΖΝΧ), αλλά και με κατάλληλη μελέτη μπορούν να εφαρμοστούν σε κεντρικά συστήματα θέρμανσης, μεταφέροντας μέσω κυκλοφορητή το ζεστό νερό στα καλοριφέρ, στα fan coils (διάταξη ανεμιστήρα-στοιχείου) ή στην ενδοδαπέδια θέρμανση.

Η εξοικονόμηση ενέργειας από τον ηλιακό θερμοσίφωνα εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης του ζεστού νερού, από τη χρήση της ηλεκτρικής αντίστασης και από τις τοπικές καιρικές συνθήκες. Θεωρητικά, υπό άριστες καιρικές συνθήκες, η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να φθάσει μέχρι 100%.

—Ο ηλιακός θερμοσίφωνας της 3DS Energy

Η 3DsEnergy παρουσιάζει στην ανταγωνιστική τιμή των 550 Ευρώ τον ηλιακό θερμοσίφωνα διπλού κενού χωρητικότητας 150 λίτρων, ο οποίος έχει βέλτιστη απόδοση κατά την χειμερινή περίοδο, δέχεται μικρές πιέσεις από τα φορτία του ανέμου λόγω της σχάρας των σωλήνων κενού και δεν παρουσιάζει το φαινόμενο της «παγοπληξίας» κατά τους χειμερινούς μήνες.

Σημειώνεται ότι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ως μέσο εξοικονόμησης ενέργειας συμπεριλαμβάνονται στις επιλέξιμες δαπάνες του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ” Οίκον».

Περισσότερες πληροφορίες

3DS Energy

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2310 321558, 2310 306404

801 11 30 300 (δωρεάν για όλη την Ελλάδα)

Email: info@3ds.com.gr

Σχόλια