Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού 2014 – Δηλώστε συμμετοχή

0
11

Με μεγάλη χαρά η HELMEPA έλαβε τις πρώτες δηλώσεις συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.

Αν και νωρίς ακόμα, Λιμεναρχεία, εθελοντές δύτες, μέλη της Παιδικής HELMEPA, μαθητές και εκπαιδευτικοί από Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία σε Αθήνα, Βρύτα Εδέσσης, Γούρνες Ηρακλείου, Κέρκυρα, Κομοτηνή, Λήμνο και Λουτράκι οργανώνουν από τώρα καθαρισμούς φυσικών περιοχών από τα σκουπίδια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την ευαισθησία τους για το περιβάλλον μέσα στο οποίο όλοι ζούμε.

Μπορείτε και εσείς εύκολα να λάβετε μέρος σε αυτή την πανευρωπαϊκή εθελοντική πρωτοβουλία οργανώνοντας το δικό σας καθαρισμό σε κάποια κοντινή παραλία, όχθη ποταμού ή λίμνης, τμήμα του βυθού, δάσος, πάρκο ή όπου υπάρχουν σκουπίδια στη γειτονιά σας.

Απλώς κινητοποιήστε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους ή συμμαθητές σας, διαλέξτε το μέρος που θέλετε να καθαρίστε και δηλώστε τον καθαρισμό σας συμπληρώνοντας τη φόρμα. Για την υποστήριξη της δράσης σας θα λάβετε σχετικές οδηγίες, πληροφοριακό υλικό και δελτία καταγραφής απορριμμάτων, τα οποία πρέπει να επιστρέψετε συμπληρωμένα στη HELMEPA.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HELMEPA.

Σχόλια