Αποκριάτικο ξεφάντωμα των παιδιών στην «Τεχνόπολις»

0
6

Ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δίνουν φέτος το καθιερωμένο ραντεβού  με τους μικρούς τους φίλους για δύο Κυριακές!

Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση για τα παιδιά, αλλά και για όσους νιώθουν παιδιά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου από τις 11.00 έως τις 14.00 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Κεντρική αυλή και αίθουσα Δ10 – δεξαμενές καθαρισμού, Πειραιώς 100 – Γκάζι), όπου τα Πολιτιστικά Κέντρα του Οργανισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μία εκδήλωση με πολλή μουσική, χορό και παιχνίδι.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:

-Παιδικές χορωδίες των Πολιτιστικών Κέντρων
-Παραδοσιακών Χορών των Πολιτιστικών Κέντρων
-Το παιδικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα από  Πολιτιστικού Κέντρου Βαφειοχωρίου, και
-Νεανικά Μαθητικά Συγκροτήματα (μαθητών Γυμνασίων & Λυκείων Αθηνών).

Την όλη εκδήλωση θα πλαισιώσει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων με αποκριάτικα και παραδοσιακά τραγούδια, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν παίζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας, δημιουργώντας κατασκευή μάσκας, καπέλου και κάνοντας face painting (αποκριάτικο μακιγιάζ).

Με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Είσοδος ελεύθερη.
* Η δεύτερη γιορτή, λόγω της Ελληνικής Προεδρίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, 11.00 – 14.00 στον εξωτερικό χώρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Σχόλια