Φθηνά τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες στο Μαρούσι – Επιτόπια ελεύθερη πώληση

0
123

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει και το 2014 τις δράσεις για τη διάθεση αγροτικών προϊόντων, απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, που ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη από το 2012.

Η 1η δράση για το 2014 και η 8η κατά σειρά από την έναρξη διάθεσης προϊόντων εγχώριας παραγωγής, αρίστης ποιότητας και σε προνομιακές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς στον καταναλωτή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, από τις 08:00 π.μ. έως τις 03:00 μ.μ., στο χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Η διαδικασία της διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν στη δράση, καθώς και ο αναλυτικός κατάλογος με τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα θα γνωστοποιηθούν με κάθε λεπτομέρεια μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση, έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.

Παράλληλα, ο Δήμος Αμαρουσίου προαναγγέλλει ότι οι επόμενες προγραμματισμένες δράσεις διάθεσης αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και την Κυριακή 11 Μαϊου 2014.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχόλια