ΗΠΑ: μπανάνα έγινε σφυρί εν μέσω πολικής δίνης (video)

1
12

Πολλαπλασιάζονται στο youtube τα video με Αμερικανούς που πετούν βραστό νερό στον αέρα για να δουν αν θα παγώσει ακαριαία, εν μέσω πολικής δίνης και θερμοκρασιών που αγγίζουν τους – 30 βαθμούς Κελσίου.

Πολλοί από αυτούς που το επιχείρησαν κατέληξαν με εγκαύματα, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τη δημοσιογράφο του δικτύου Fox News, η οποία πραγματοποίησε διάφορα πειράματα ζωντανά στον αέρα, μεταδίδοντας τα τελευταία νέα από το κύμα ψύχους που σαρώνει τις ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται στο video, αρχικά η δημοσιογράφος πέταξε καυτό νερό στον αέρα, ενώ στη συνέχεια έκανε φυσαλίδες με σαπουνόνερο, οι οποίες πάγωσαν ακαριαία.

Αμέσως μετά η δημοσιογράφος χρησιμοποίησε μια μπανάνα που είχε μείνει στο κρύο για μια ώρα σαν σφυρί, λέγοντας πως είναι πιο σκληρή και από πέτρα.

Μάλιστα όσο περίεργο και αν ακούγεται η δημοσιογράφος κατάφερε να καρφώσει με τη μπανάνα ένα σφυρί στο ξύλο.

Τελευταίο και καλύτερο το πείραμα με το μπλουζάκι. Η δημοσιογράφος δείχνει πως ένα βρεγμένο μπλουζάκι έγινε κατεψυγμένο μέσα σε μόλις ένα λεπτό.

Τέλος η δημοσιογράφος συμβουλεύει τους πολίτες να μην αφήσουν τα κατοικίδιά τους στο αυτοκίνητο ούτε για λίγο, υποστηρίζοντας πως η θερμοκρασία πέφτει δραματικά όταν κλείσουν τη θέρμανση.

Δείτε το video με τη δημοσιογράφο του Fox News και από κάτω άλλο ένα πείραμα με καυτό νερό που αναρτήθηκε στο Youtube.
econews1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.