Β. Κορέα: ο Κιμ Γιονγκ Ουν πέταξε τον θείο του ζωντανό σε 120 αγριόσκυλα

0
18

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε να ρίξουν τον θείο του Γιανγκ Σιονγκ Τάεκ σε ένα κλουβί με 120 αγριόσκυλα για να τον κατασπαράξουν ζωντανό, σύμφωνα με  την Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα της κινεζικής εφημερίδας Wen Wei Po.

Βάσει του δημοσιεύματος, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε εντολή να γδύσουν και να πετάξουν τον θείο του και πέντε στενούς συνεργάτες του σε ένα κλουβί με κυνηγόσκυλα τα οποία ήταν νηστικά επί τρείς ημέρες.

Τα σκυλιά χρειάστηκαν μια ώρα για να κατασπαράξουν τους άνδρες στο πλαίσιο μιας απάνθρωπης τιμωρίας που ονομάζεται «εκτέλεση από σκυλιά».

Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας διέταξε την εκτέλεση του θείου του, που ήταν ο δεύτερος ισχυρότερος άνδρας της χώρας, κατηγορώντας τον για διαφθορά και προδοσία, ενώ στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά τον χαρακτήρισε «ανθρώπινο σκουπίδι χειρότερο κι από σκύλο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε τον φρικιαστικό θάνατο του θείου του από τα κυνηγόσκυλα μαζί με άλλους 300 αξιωματούχους, προειδοποιώντας για τις συνέπειες που θα υποστεί όποιος αμφισβητήσει και θέσει προκλήσεις στην ηγεσία του.

Αν και ο Γιανγκ Σιονγκ Τάεκ είχε βοηθήσει τον ανιψιό του να αναλάβει την εξουσία μετά τον θάνατο του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ τον Δεκέμβριο του 2011, λέγεται πως ο Βορειοκορεάτης ηγέτης ένιωθε πως απειλούνταν από την ισχύ του θείου του.
econews

Σχόλια