Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο στο Πεδίον του Άρεως

1
21

Το Πεδίον του Άρεως αποκτά την παλιά του αίγλη, κάνοντας μια νέα αρχή.

Την εορταστική λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου στο Πεδίον του Άρεως εγκαινίασε το Σάββατο ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο οποίος άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει τοποθετηθεί στο χώρο.

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επικρατούσε στο Πεδίον του Άρεως, καθώς έχει ανοίξει τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με καρουζέλ, παγοδρόμιο, φάτνη και πολλές δραστηριότητες για τους λιλιπούτειους επισκέπτες του.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Αττικής,αφού έδωσε στους παρισταμένους τις ευχές του για καλές γιορτές και εξέφρασε την ανάγκη για αλληλεγγύη, τόνισε:

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τα χαμόγελα των παιδιών είναι το πιο ωφέλιμο αντίδοτο. Ευχόμαστε, αυτές τις Άγιες Ημέρες των εορτών, ο κόσμος να απολαύσει στο Πεδίον του Άρεως τη ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μια νέα εποχή ξεκινά για το Πάρκο, το οποίο έχει αλλάξει ριζικά πρόσωπο και περιμένει τους πολίτες της Αθήνας να το αγκαλιάσουν. Το αξίζουν οι πολίτες της Αττικής, το αξίζουν και οι γειτονιές του κέντρου της Αθήνας».

Στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου παρέστησαν επίσης Αντιπεριφερειάρχες και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η εορταστική ατμόσφαιρα θα διαρκέσει έως και τις 12 Ιανουαρίου 2013.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Γενιές Ελλήνων θα χρειαστούν για να επουλωθούν οι πληγές, πού με ύπουλο, αυταρχικό και ανθελληνικό τρόπο, καθημερινά………………………… μας επιφέρουν.

  Η μαρμαροποίηση – τσιμεντοποίηση του πάρκου…

  Η διαχρονική ετσιθελική…… διΕΣΠΑθηση κονδυλίων…….. απο τόν κουμπαρά του φορολογούμενου πολίτη.

  Η αλλοίωση της δασικής κοινοχρησίας.

  Η ετσιθελική αλλοίωση του ως Πνεύμονα πρασίνου. γνωματεύσεις καθ.νομικών.

  http://kyameftopedioareos.blogspot.com

  http://polmarkarch.wordpress.com

Comments are closed.