Τηλεπερσόνα – κυνηγός εξοντώνει την άγρια ζωή για διασκέδαση (photos)

0
42

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η δημοφιλής Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Melissa Bachman, η οποία σκότωσε ένα αρσενικό λιοντάρι και στη συνέχεια ανάρτησε τις φωτογραφίες με το κατόρθωμά της στη σελίδα της στο Facebook και το Twitter.

«Υπέροχο κυνήγι στη Νότιο Αφρική» σχολίασε η τηλεπαρουσιάστρια, που ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στο νεκρό ζώο.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε ήταν τόσο έντονες που η κ. Bachman αναγκάστηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντός λίγων ωρών.

Ήδη έχει ξεκινήσει ηλεκτρονική διαμαρτυρία που ζητά από την κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής να της απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 3.000 υπογραφές.

Αν και έχει καταχωρηθεί από τη Διεθνή Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης (IUCN) στα τρωτά είδη, επισήμως το αφρικανικό λιοντάρι δεν θεωρείται απειλούμενο, οπότε το κυνήγι του επιτρέπεται σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Νότιος Αφρική.

Πάντως η εικόνα δεν διαφέρει σημαντικά από τις προηγούμενες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η παρουσιάστρια στην επίσημη ιστοσελίδα της και στις οποίες ποζάρει δίπλα σε νεκρούς αλιγάτορες, αρκούδες, χήνες και άλλα ζώα.
econews

Σχόλια