Διεθνής έκθεση γάτας στην Αθήνα

0
13

Ο σύλλογος Felina Ελλάδος, το μόνο αναγνωρισμένο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας γάτας WCF (World Cat Federation) στην Ελλάδα και η Ολιστική ξηρά τροφή LEONARDO, παρουσιάζουν την 1η & 2η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας Γάτας στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2013. Η διοργάνωση περιλαμβάνει 2ήμερο championship show, WCF Ring, καθώς και το ιστορικό special γεγονός, την αναγνώριση της φυλής «Γάτα Αιγαίου» από τον γενικό γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας γατών WCF Κ. Andrea Möbius.

Τοποθεσία διοργάνωσης: President Hotel
Λ.Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι, Αθήνα.

Ωράριο επισκεπτών
Σάββατο: 10:00 – 19:30
Κυριακή: 10:00 – 19:30

Κριτές:
Κα. Sylvia Comtee (Ελβετία) All breeds
Κος. Andreas Möbius (Γερμανία) All breeds

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν από κοντά καθαρόαιμες γάτες και φυλές όπως: Περσικές, Σφυνξ, Εξότικ, ράγντολ, Βρεατνική κοντότριχη , devon rex, την εθνική γάτα της Κύπρου»Γίγαντες της Αφροδίτης «, την εθνική μας φυλή «Γάτα του Αιγαίου» , main coon, γάτα ιερή Βιρμανίας και άλλες ιδαιέτερες φυλές, όπως επίσης θα μπορύν να υιοθετήσουν κάποια λιγότερο τυχερή γατούλα από τη γιορτή υιοθεσίας που διοργανώνουν τα διλοζωικά σωματεία :Ζωοφιλική ένωση Ηλιούπολης και Αδεσποτολόγιο.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε να στηρίζετε αυτή τη προσπάθεια που γίνεται στα πλαίσια του σεβασμού και της αγάπης μας προς τις γάτες.

Πληροφορίες:www.felinagreece.gr

Σχόλια