Συνέδριο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στις 11 Νοεμβρίου

0
6

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ιωάννης Καποδίστριας», μέλος του δικτύου «Youth for Europe», λαμβάνει μέρος στο πολυσυνέδριο «Capital & Vision», το οποίο στοχεύει να συνενώσει το όραμα του επιχειρείν με το όραμα της κοινωνικής βελτίωσης, μέσω της ένταξης, κινητοποίησης και συμμετοχής φορέων, μη-κυβερνητικών οργανώσεων, επιχειρήσεων, καθώς και αντιπροσωπευτικών παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Υπό το πρίσμα αυτού του στόχου, ο φορέας διοργανώνει συνέδριο με θεματική ενότητα την «Εθνική Στρατηγική για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τη Πορεία προς το 2020». Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα του 2013 και ώρα 13:30 – 15:30, στην Αίθουσα Ερατώ – Β στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας παρακαλείσθε όπως κατεβάσατε από τον σύνδεσμο http://www.ioanniskapodistrias.org.gr/akademaika-programmata/eidikes-summetokhes/ τις αιτήσεις συμμετοχής και όπως αποστείλατε αυτές συμπληρωμένες στο e-mail του οργανισμού ioaniskapodistrias@yahoo.com.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου πρόκειται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και η είσοδος θα είναι ανοιχτή στο κοινό.  Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Σχόλια