Επιχειρηματική διαχείριση ελαιώνα: σεμινάριο για ελαιοπαραγωγούς από το e-school by agronomist

0
113

Το e-school by agronomist.gr ανακοινώνει την έναρξη του σεμιναρίου Επιχειρηματική Διαχείριση Ελαιώνα, στις 22 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 5μμ.

Η Επιχειρηματική Διαχείριση Ελαιώνα μεταφέρει τη γνώση του ελαιοπαραγωγού ένα βήμα παραπέρα από την καλλιέργεια και μεταποίηση της ελιάς. Θέτει τους κανόνες οργάνωσης της παραγωγής αρχίζοντας από το σχεδιασμό της εγκατάστασης και καταλήγοντας στην τελική διάθεση των ελαιοκομικών προϊόντων.

Ενδεικτικά θέματα που θα συζητηθούν στο σεμινάριο είναι οι καλλιεργητικές φροντίδες, οι απαραίτητες μετασυλλεκτικές ενέργειες, τα σύγχρονα συστήματα ποιότητας, η διοίκηση και διαχείριση της ελαιοκομικής εκμετάλλευσης και τα εργαλεία αποτελεσματικής προώθησης των ελαιοκομικών προϊόντων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ελαιοπαραγωγούς, σε συμβούλους γεωτεχνικούς, σε μεταποιητές και εμπόρους ελαιοκομικών προϊόντων και σε υποψήφιους ελαιοκαλλιεργητές

Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 5μμ-7μμ διαδικτυακά, μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα του e-school by agronomist.gr και θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες (24 ώρες). Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των διαλέξεων σε βιντεοσκόπηση, οποιαδήποτε άλλη ημέρα και ώρα. Μετά το πέρας των διαλέξεων, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι ικανοί να εκπονήσουν για εκείνους ή πελάτες τους σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης μιας ελαιοκομικής επιχείρησης.

Στις παροχές συμπεριλαμβάνεται η απεριόριστη πρόσβαση στις διαλέξεις, κατέβασμα των παρουσιάσεων σε portable μορφή, πιστοποιητικό παρακολούθησης, πλήρης επιστημονική υποστήριξη και μετά το τέλος του σεμιναρίου, καθώς και επιπλέον 40 ώρες βιντεοσκοπημένων διαλέξεων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του e-school by agronomist.gr.

Σχόλια