«Ξήλωσαν» το ηλεκτρικό δίκτυο στα Χανιά

0
8

Εκτός λειτουργίας τέθηκε το δημοτικό δίκτυο φωτισμού στην περιοχή «Σταυρός» του δήμου Χανίων, καθώς άγνωστοι έκλεψαν όλα τα υπόγεια ηλεκτρικά καλώδια της περιοχής.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Χανίων, το υπάρχον δημοτικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή του Σταυρού της Δ.Ε. Ακρωτηρίου δεν λειτουργεί, καθότι έπεσε θύμα βανδαλισμού και κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, σε όλο σχεδόν το τμήμα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, από το στρατιωτικό ραντάρ της περιοχής μέχρι το ξενοδοχείο «PERLE», έχουν παραβιαστεί τα καλύμματα των φρεατίων και έχουν αφαιρεθεί τα υπόγεια ηλεκτρολογικά καλώδια με συνέπεια να μη λειτουργεί το δημοτικό δίκτυο των φωτιστικών σωμάτων.

Από το Δήμαρχο Χανίων κ. Μ. Σκουλάκη δόθηκε εντολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Εμμ. Κεμεσίδη να προχωρήσει σε άσκηση μηνύσεων κατ’ αγνώστων για φθορά και κλοπή δημοτικής περιουσίας, στο δε Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Κυκλοφορίας δόθηκε εντολή να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα στην αποκατάσταση των φθορών και στην αντικατάσταση του αφαιρεθέντος εξοπλισμού.

Σχόλια