Υπάλληλος έκρυβε 850 φίδια στο σπίτι του – Έφοδος της αστυνομίας

0
43

Εκατοντάδες φίδια, συμπεριλαμβανομένων δυο πυθώνων Βιρμανίας, έκρυβε στο σπίτι του ένας υπάλληλος της υπηρεσίας για τον έλεγχο των ζώων στην πόλη Μπρουκχέβεν, στη Νέα Υόρκη.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 44χρονος υπάλληλος, εν ονόματι Richard Parrinello, είχε στήσει στο γκαράζ του σπιτιού του μια παράνομη, κερδοφόρα επιχείρηση και πωλούσε τα φίδια μέσω Διαδικτύου έναντι υψηλού τιμήματος.

Οι Αρχές εντόπισαν στο γκαράζ περισσότερα από 850 φίδια, αξίας 500.000 δολαρίων. Μεταξύ των φιδιών που κατασχέθηκαν ήταν και δυο πύθωνες Βιρμανίας, είδος που απαγορεύεται στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Ο Parrinello εργαζόταν στην υπηρεσία για τον έλεγχο των ζώων από τι 1988. Αυτό που κίνησε τις υποψίες είναι ότι ο υπάλληλος συνέχιζε να εργάζεται ενώ είχε βγει σε άδεια αναπηρίας. Έτσι ξεκίνησε έρευνα και πραγματοποιήθηκε έφοδος στο γκαράζ όπου και εντοπίστηκαν τα φίδια.

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι στο πλαίσιο της έρευνάς τους κατέγραψαν τον Parrinello να αναφέρει πως έχει εμπόρευμα 500.000 δολαρίων, στο οποίο περιλαμβάνονται φίδια, χελώνες και αυγά χελώνας.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Αυγούστου στον Καναδά δυο αδερφάκια πέθαναν από ασφυξία όταν δέχτηκαν επίθεση από αφρικανικό πύθωνα την ώρα που κοιμόντουσαν.

Τα παιδιά είχαν μείνει στο διαμέρισμα ενός φίλου τους για το βράδυ. Ο πύθωνας ξέφυγε από το pet shop που διατηρούσε ο πατέρας του φίλου τους ακριβώς κάτω από το σπίτι.
econews

Σχόλια