Τρομοκρατημένος άντρας πέρασε τη νύχτα με γιγάντιο κροκόδειλο κάτω από το κρεβάτι του

0
24

Έναν κροκόδειλο μήκους 2,5 μέτρων και βάρους 150 κιλών βρήκε κάτω από το κρεβάτι του ο 40χρονος Guy Whittall, διευθυντής των πάρκων σαφάρι «Humani» στη Ζιμπάμπουε, τα οποία διαθέτουν και καταλύματα.

Το γιγάντιο ερπετό τρύπωσε κάτω από το κρεβάτι του 40χρονου και έμεινε εκεί όλο το βράδυ, μέχρι το επόμενο πρωί που τον ανακάλυψε η οικιακή βοηθός, η οποία πανικοβλήθηκε και έβαλε τις φωνές.

Ο άνδρας έτρεξε στο δωμάτιο και ξαφνιασμένος διαπίστωσε ότι όλη τη νύχτα «μοιραζόταν» το κρεβάτι του με έναν κροκόδειλο.

Όπως δήλωσε, αυτό που τον αναστατώνει περισσότερο σε ό,τι αφορά το επεισόδιο είναι ότι το πρωί καθόταν στην άκρη του κρεβατιού, ξυπόλυτος και σε απόσταση λίγων εκατοστών από τον κροκόδειλο.

«Οι κροκόδειλοι είναι ειδικοί στις κρυψώνες. Γι αυτό έχουν επιβιώσει στη Γη μέχρι σήμερα και γι’ αυτό θεωρούνται οι υπέρτατοι θηρευτές στο νερό. Ξέρουν πώς να κάνουν ησυχία και να περάσουν απαρατήρητοι. Αυτή είναι η φύση τους», δήλωσε ο 40χρονος.

«Συχνά περιπλανώνται στο κρύο και τη βροχή. Πιστεύω ότι του άρεσε κάτω από το κρεβάτι γιατί είναι ζεστά», προσέθεσε ο κ. Whittall.

Με τη βοήθεια των συνεργατών του ο 40χρονος έδεσε τα σαγόνια του κροκόδειλου και τον απομάκρυνε από το δωμάτιό του, ενώ είχε καλύψει τα μάτια του ζώου για να μην βλέπει και να παραμείνει ήρεμο.

Ο άνδρας μετέφερε τον κροκόδειλο στον ποταμό Turgwe, απ’ όπου πιστεύεται ότι προήλθε.
econews

Σχόλια