Κρήτη: εκδήλωση για τα δηλητηριασμένα δολώματα και την άγρια ζωή

0
8

dolomata-agria-zoi-kriti-104872Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Η ζωή δεν είναι δηλητήριο-Προστατεύουμε την άγρια ζωή της Κρήτης», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19.30 στον Αχλαδέ Μυλοποτάμου.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, ο Δήμος Μυλοποτάμου(μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Δήμων Ενάντια στην Παράνομη Χρήση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων), ο Κυνηγετικός Σύλλογος Περάματος (μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κυνηγετικών Συλλόγων Ενάντια στην Παράνομη Χρήση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδέ.

Η ημερίδα περιλαμβάνεται στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις ΤΑΛΛΑΙΑ 2013 του Δήμου Μυλοποτάμου και εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFE+ Βιοποικιλότητα: «Καινοτομίες Ενάντια στην Παράνομη Χρήση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων».

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η πορεία του προγράμματος LIFE+ για τα δηλητηριασμένα δολώματα, οι απειλές προς την ορνιθοπανίδα της Κρήτης και η αντιμετώπιση οξειών δηλητηριάσεων στα μικρά ζώα.

econews

Σχόλια