Έριξαν αυθαίρετα στη Φρεαττύδα του Πειραιά

1
5

Σε κατεδάφιση και απομάκρυνση αυθαίρετων εγκαταστάσεων από την παραλία της Φρεαττύδας προχώρησαν το πρωί συνεργεία του δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων γκρεμίστηκαν οι παράνομες εγκαταστάσεις του συλλόγου «Τερψιχόρη» που βρίσκονταν στην παραλία της Φρεαττύδας.

Η κατεδάφιση του κτιρίου έγινε μετά την εντολή του δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου και αντιδημάρχων οι οποίοι προχώρησαν εδώ και μέρες στη διακοπή της ηλεκτροδότησης του Συλλόγου.

Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι ο δήμος θα προστατεύσει τις παραλίες της πόλης από κάθε είδους αυθαιρεσία, ενώ προειδοποίησε ότι όσοι ευθύνονται ή κάλυπταν παράνομες καταστάσεις θα σταλούν στον εισαγγελέα, καθώς η δημοτική αρχή θα υποβάλει μηνύσεις.

«Ήταν δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία του Πειραιά να βάλουμε τέλος σε ένα καθεστώς ντροπής, σε μια νοοτροπία χρόνων, που ήθελε την παραβατικότητα να επικρατεί της νομιμότητας» υπογράμμισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και τόνισε ότι οι «παραλίες θα είναι καθαρές και δωρεάν για όλους τους πολίτες».

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.