Γίνε πολεοδόμος και σχεδιάσε τους δρόμους της πόλης σου – Streetmix

0
5

Είναι άλλο πράγμα να διαπιστώσουμε λάθη και αστοχίες σε ένα σύστημα, όπως ο σχεδιασμός ενός δρόμου ή μιας γειτονιάς και διαφορετικό να φτιάξουμε ένα καλύτερο σχέδιο.

Μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή, το Streetmix, έρχεται να διευκολύνει αυτή τη διαδικασία επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάσουν τη γειτονιά που ονειρεύονται.

Ο χρήστης μπορεί με πολύ απλό τρόπο να επιλέξει το βέλτιστο κατά την άποψή του μείγμα ποδηλατόδρομων, λεωφορειολωρίδων και δρόμων για οχήματα.

“Σχεδίασε, αναμόρφωσε και μοιράσου το δρόμο σου. Πρόσθεσε ποδηλατόδρομους, διαπλάτυνε τα πεζοδρόμια και τους λεωφορειόδρομους και μάθε πώς όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στην τοπική κοινότητα” λέει το Streetmix.

Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη πραγματικούς περιορισμούς που βοηθούν το χρήστη να καταλάβει πώς λειτουργεί ο αστικός σχεδιασμός και φέρνει σε επαφή τους κατοίκους της πόλης με τους πολεοδόμους που σχεδιάζουν το αστικό τοπίο.

Μέσα από το Streetmix ο χρήστης μπορεί να σώσει τους δρόμους του και να τους μοιραστεί με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

econews

Σχόλια