Ποδοσφαιρική ομάδα θυσιάζει αρνιά για γούρι πριν από τους αγώνες (video)

2
11

Δεν πρόκειται για κάποιο επαρχιακό σωματείο, αλλά και για την ποδοσφαιρική ομάδα Σαχτάρ Καραγκαντί από το Καζακστάν, η οποία μάλιστα έλαβε χώρα στους προκριματικούς αγώνες για την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας συνηθίζουν να σφάζουν πρόβατα πριν από κάθε αγώνα της ομάδας τους για να έχουν καλή τύχη προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της UEFA και την μήνιν φιλοζωικών οργανώσεων, όπως η PETA.

Στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε της αναμέτρησης με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη ο πρόεδρος της Σαχτάρ  Καραγκαντί, Βίκτορ Κουμίκοφ δήλωσε ότι «το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάθε ομάδα έχει τις δικές της παραδόσεις πριν από κάθε παιχνίδι», απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

«Από όσο γνωρίζω στην Σκωτία η κτηνοτροφία είναι αρκετά αναπτυγμένη… Έτσι, δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτούμε να βρούμε ένα πρόβατο» πρόσθεσε ο Κουμίκοφ.

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα -η Celtic με τεράστια συμβολή του Γιώργου Σαμαρά φιλοδώρησε με τρία τέρματα τη Σαχτάρ  ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα- οι Αρχές της Σκωτίας μάλλον εμπόδισαν τα αιμοσταγή σχέδια των Καζάκων.

Δείτε στο video πώς:

econews

2 Σχόλια

  1. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν τιμωρηθεί για τις πρακτικές τους, είναι ντροπή να τους αφήνουν ατιμώρητους μετά από τέτοιες πράξεις!

  2. Αν μετά τη θυσία του ζώου, το τρώνε οι ποδοσφαιριστές δεν είναι κάτι κακό πιστεύω. Για να εκτραφεί ο κόσμος σε πανηγύρια, γιορτές και στην καθημερινότητα θυσιάζονται εκατομμύρια ζώα! Είναι μια παράδοση που τη σέβονται και οφείλουν τα την σεβαστούν οι υπόλοιποι εφόσον δεν προσβάλλονται..στο κάτω κάτω στην Σκωτία, που «παραδοσιακα» εκτρέφει ζώα για κατανάλωση κρέατος πριν και μετά τον αγώνα οι οπαδοί θα ποιούν την μπύρα τους με τη συνοδεία ψητού κρέατος, το οποιο δε φύτρωσε! Θυσιάστηκε κάποιο ζώο. Ας μην είμαστε «τηποκριτες» ! Ο τρόπος που σφάζεται ένα ζώο, δεν αναιρεί καθόλου τη πράξη της δολοφονίας του! Αν κάποιος θέλει να λέγεται φιλόζωος δεν τρώει καθόλου κρέας ! Aπλά τα πράγματα

Comments are closed.