Μπουτάρης για Χρυσή Αυγή: άνθρωποι που σκοτώνουν δεν αγαπούν το περιβάλλον

1
9

Ως “σφάλμα” χαρακτήρισε και ο Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ιδρυτής του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, την αποδοχή δωρεάς 5000 Ευρώ από τη Χρυσή Αυγή.

Μιλώντας στο Σκάι ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι “η ευαισθητοποίηση της Χρυσής Αυγής δεν την ξεπλένει από τίποτα, ούτε 5 εκατομμύρια ευρώ, γιατί αυτοί σκοτώνουν”.

Πρόσθεσε ότι “δεν δέχεται τίποτα από ναζιστές και γι” αυτό επέστρεψε τα χρήματα” και τόνισε ότι “η Χρυσή Αυγή θέλει να σκοτώνει, άνθρωποι που σκοτώνουν δεν αγαπούν το περιβάλλον”.

Κατέληξε ότι η κίνηση της Χρυσής Αυγής να δωρίσει χρήματα στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ είναι “τακτική επικοινωνιακή πολιτική της που απευθύνεται σε χαμηλά αισθήματα” και σημείωσε ότι “ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα δέχονταν χρήματα από το ΚΚΕ, καθώς πρόκειται για επαναστατικό κόμμα”.

—Η απάντηση Κασιδιάρη

Στον Γιάννη Μπουτάρη απάντησε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, λέγοντας  ότι “δεν συνομιλεί με ανθρώπους που τρέφουν λαγνεία για τον Κεμάλ που κατέσφαξε χιλιάδες Έλληνες” και πρόσθεσε ότι “η Χρυσή Αυγή δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα”.

Πρόσθεσε τέλος ότι “η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει πολύπλευρο οικολογικό έργο και οι αρκούδες και οι λύκοι δεν έχουν πολιτική ταυτότητα”.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.