Ποδηλατικό Φεστιβάλ στον Χελμό τον Αύγουστο

0
3

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, φιλοξενεί το 2ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ στον Χελμό το 3ήμερο 30, 31 Αυγούστου και 1η  Σεπτεμβρίου 2013. Τα ποδηλατικά μονοπάτια του Βουνού είναι έτοιμα να καλύψουν τις απαιτήσεις έμπειρων και μη αναβατών από όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Το ανανεωμένο και γρήγορο μονοπάτι DOWNHILL από τη Νεραϊδόραχη μέχρι τη Βαθειά Λάκκα με 490 μέτρα υψομετρικής διαφοράς και μήκος 2100 μέτρα, αναμένεται να ενθουσιάσει  τους έμπειρους αναβάτες που αποζητούν έντονες εμπειρίες. Το μονοπάτι διατίθεται για απεριόριστες καταβάσεις με τη βοήθεια του αναβατήρα «Στύγα», που θα μεταφέρει τους αναβάτες στην κορυφή ξανά και ξανά.

Το τεράστιο μπαλόνι της FUNBAG υπόσχεται πολλές και αξέχαστες απογειώσεις σε όσους αναβάτες αναζητούν διαφορετικού τύπου αδρεναλίνη.

Φέτος για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη περιήγηση στο Χελμό, μήκους 10 περίπου χιλιομέτρων, από την οποία θα αναδεικνύονται  τα ωραιότερα σημεία ενδιαφέροντος του Βουνού, όπως η Μαυρολίμνη, του Πουλιού η Βρύση, το Αστεροσκοπείο Αρίσταρχος και το Καταφύγιο του Χελμού.

Για όλους τους αναβάτες θα υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν ποδήλατα που θα διατίθενται από μεγάλους εισαγωγείς και εμπόρους του χώρου.

Για τους ποδηλάτες που αποζητούν περισσότερο αναψυχή, διοργανώνεται ομαδική κατάβαση από το Χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα επί ασφαλτοστρωμένου δρόμου μήκους 14 χιλιομέτρων.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου 31/08, θα γίνει ΠΑΡΤΥ για όλους στα Καλάβρυτα με πολύ μουσική και ξεφάντωμα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Σχόλια