Σκοτώθηκε 18χρονος που πήδηξε από το τρόλεϊ για να αποφύγει έλεγχο εισιτηρίων

1
5

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος που πήδηξε από τρόλεϊ κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στο Περιστέρι το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με tovima.gr ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζαππειο-Α. Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη.

Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς το μέρος του ζητώντας του το εισιτήριο.

Ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και όταν ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα εκείνος πάτησε το μπουτόν κινδύνου και πήδηξε έξω από το όχημα, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει.

Ο νεαρός χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου και κατέληξε.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθούν επιβάτες.

Εξετάζονται πληροφορίες κατά τις οποίες ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή στην Ελλάδα του σήμερα; στην Ελλάδα του μνημονίου; στην Ελλάδα της βαθιάς κρίσης (κυρίως και πρωτίστως ηθικής και αξιακής και μετά οικονομικής); στην Ελλάδα που όλοι οι ακατάλληλοι (ανεπάγγελτοι, αγράμματοι, αμαθείς, άχρηστοι, παρασιτικοί, δήθεν) λαμβάνουν εξουσία; στην Ελλάδα που κυνηγάει τα «οικόσιτα» και αφήνει ελεύθερα κι ανεξέλεγκτα τα ΘΗΡΙΑ; Ας πάνε λοιπόν όλοι αυτοί οι άθλιοι να πούνε στη ΜΑΝΑ του 19χρόνου, ότι η ζωή του παιδιού της, που ποιος από αυτούς μπορεί να ξέρει πως το μεγάλωσε, άξιζε 1,40 ευρώ! Ούτε αυτό όμως δεν θα κάνουν τα ανθρωπάκια του θράσους. Απαιτείται δύναμη, θάρρος και μεγαλείο ψυχής για να δράσεις και ν” αντιδράσεις ως άνθρωπος απέναντι στον ανθρώπινο πόνο και σπαραγμό. Κυρίως, όταν γι” αυτόν ευθύνεσαι εσύ, ηθικά και πρακτικά. Θα αρκεστούν σ” ένα δακρύβρεχτο συλλυπητήριο γράμμα προς την οικογένεια και θα έχουν «καθαρίσει» με τη συνείδηση τους, που όμως δεν έχουν. Που ΠΟΤΕ δεν είχαν και ΠΟΤΕ δεν θ” αποκτήσουν. Γελοία Ανθρωπάκια! Γλοιώδεις και Εμετικοί υπάνθρωποι! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΑ! Πες ότι το παιδί σου έπεσε στον πόλεμο για την πατρίδα και όχι ότι σκοτώθηκε από το κυνηγητό των ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ. Πες ότι σκοτώθηκε στο κυνήγι για το μεροκάματο και στο στο κυνηγητό λόγω της ανεργίας. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΝΑ! Ως μάνα δεν θα δικαιωθείς ποτέ για το αδικοσκοτωμένο παιδί σου. Το κενό και η απουσία του δεν θα αναπληρωθεί από τίποτε και από κανέναν. Όταν από το χέρι σου λείπει ένα δάχτυλο, και όλα τα άλλα να έχεις, πάντα εκείνο θα σου λείπει. Η δικαίωση του δεν θα έρθει από τη δικαιοσύνη των δικαστών. Μην ελπίζεις ΤΙΠΟΤΕ σ” αυτή. Εγώ σου το λέω. Η μόνη δικαιοσύνη που αποδίδεται είναι του ΘΕΟΥ. Και όπου χρειάζεται, γίνεται ΝΕΜΕΣΙΣ. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΝΑ «ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ» ΓΙ” ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΜΑΝΑ!

Comments are closed.