Φωτοβολταϊκά: ολοκληρώθηκε η παραλαβή έξι συστημάτων 480KW στον Αθερινόλακκο Λασιθίου

0
17

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η οριστική παραλαβή του έργου «Μελέτη, Προμήθεια, Μεταφορά, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία 6 Φ/Β σταθμών στον Αθερινόλακκο Λασιθίου» της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε., από την Κοινοπραξία των εταιρειών Κρητική Ενεργειακή A.E. – Solarise A.E.

Με την οριστική παραλαβή ολοκληρώθηκε η περίοδος εγγύησης καλής λειτουργίας ενός έτους , όπως προβλεπόταν από την μεταξύ των σύμβαση, μετά την υπογραφή των πρωτοκόλλων περάτωσης Εμπορικής Λειτουργίας των 6 Φ/Β σταθμών ισχύος 480 kWp.

Όπως ανακοινώνει η Κρητική Ενεργειακή ΑΕ «μέσα σε ένα αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον και με τον διαρκή φόβο της κατάρρευσης της οικονομίας μας, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα δύσκολο έργο τόσο από τεχνικής όσο και από χωροταξικής φύσεως, λόγω της απομακρυσμένης θέσης του έργου.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον είχαμε μια άριστη συνεργασία με την ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε αλλά και την σημαντική υποστήριξη της Τράπεζας Χανίων που μας εμπιστεύτηκε και μας χρηματοδότησε για την ολοκλήρωση του έργου».

Σχόλια