Μέσα μεταφοράς μετ’ εμποδίων την Τρίτη 16 Ιουλίου

0
1

Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κινηθούν την Τρίτη λεωφορεία και τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάση εργασίας στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.

Από την άλλη πλευρά μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ θα κινηθούν κανονικά. Παρόλα αυτά δεν θα πραγματοποιείται η διαδρομή στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον Προαστιακό και τον ΟΣΕ.

Οι επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται, μεταξύ 9 το πρωί και 9 το βράδυ, μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από Σύνταγμα/Εθνική Άμυνα ή Χ97 από Δάφνη.

Υπενθυμίζεται ότι ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλη τη μέρα τα τραίνα του ΟΣΕ, ενώ ματαιώνονται, σήμερα, τα τελευταία βραδινά δρομολόγια καθώς και τα και τα πρωινά δρομολόγια της Τετάρτης, 17 Ιουλίου.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα δρομολόγια στις τουριστικές αμαξοστοιχίες, με διαδρομές Ολυμπία- Πύργος- Κατάκολο και Α. Λεχώνα- Μηλιές, που θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Σημειώνεται ότι καθυστερήσεις και ματαιώσεις αναμένονται και στις αερομεταφορές λόγω της συμμετοχής στην απεργία με στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).

Σχόλια