Μπουλ τεριέ αποκεφάλισε σκυλάκι – Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του

0
36

Μια καταγγελία για έναν εξαιρετικά επιθετικό σκύλο ερευνά η αστυνομία της κομητείας Τσεσάιρ στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένα σταφορντσάιρ μπουλ τεριέ επιτέθηκε και αποκεφάλισε το κατοικίδιο μιας γυναίκας, ένα μικρό σκυλάκι ράτσας πομεράνιαν.

Μάλιστα η Gemma Antell, η γυναίκα που είδε τον σκύλο της να αποκεφαλίζεται ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφία με το επιθετικό μπουλ τεριέ και την ιδιοκτήτριά του, η οποία έχει αίματα στα χέρια της.

«Αν κατάφερε να αποκεφαλίσει άλλον σκύλο φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει στο χέρι ενός παιδιού», δήλωσε τρομοκρατημένη η κ. Antell, μητέρα τριών παιδιών.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, έξω από το σπίτι της πεθεράς της. Το μπουλ τεριέ έσυρε την ιδιοκτήτριά του στον μπροστινό κήπο του σπιτιού και επιτέθηκε στο μικρό σκυλάκι.

Τη φωτογραφία την τράβηξε ένας γείτονας, πατέρας ενός τετράχρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με την κ. Antell, το πιο σοκαριστικό ήταν ότι η ιδιοκτήτρια του επιθετικού σκύλου απλά έφυγε μαζί με τον άνδρα που τη συνόδευε.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του μπουλ τεριέ και ζητά πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ή οποιονδήποτε γνωρίζει τον σκύλο και την ιδιοκτήτριά του.

Photo η ιδιοκτήτρια του μπουλ τεριε

econews

Σχόλια