Έκλεβαν ποδήλατα από το μετρό και τα πωλούσαν στη Γεωργία

0
11

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι δυο Γεωργιανοί, ηλικίας 33 και 53 ετών, οι οποίοι έκλεβαν ποδήλατα και τα προωθούσαν με μεταφορικές εταιρείες στη Γεωργία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δυο άνδρες έκλεβαν ποδήλατα από τον περιβάλλοντα χώρο εμπορικών κέντρων και σταθμών του Μετρό, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν πανάκριβα στη Γεωργία.

Το τελευταίο εξάμηνο οι συλληφθέντες είχαν κλέψει 11 ποδήλατα στο Μαρούσι, ενώ τον τελευταίο χρόνο πραγματοποίησαν 65 αποστολές, μέσω μεταφορικών εταιρειών, στη Γεωργία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα τον 33χρονο σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι τη στιγμή που αφαιρούσε ένα ποδήλατο, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 53χρονος στο σπίτι που διέμεναν μαζί στην Αθήνα.

Σε βάρος του 33χρονου είχε σχηματισθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Σχόλια